ACNEWS

Horror Győrben: bosszúból megöltek, elástak egy 20 éves lányt

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
A csábító férfi a feleségével bosszúból agyonverte a 20 éves Kittit, holttestét piros bőröndbe rejtve elásták a város határában.
Hirdetés
Ad image

A 20 éves Kitti barátjával és annak szüleivel élt együtt Győrben. A lány azután is náluk lakott, hogy szakított a szerelmével. Az anyós  éktelen haragra gerjedt, mikor megtudta, hogy férje, M. Milán szemet vetett Kittire. Sőt, le is feküdtek egymással. Mindketten a lányt okolták a kialakult helyzet miatt. Ezért Kittit bosszúból közösen agyonverték, holttestét egy piros bőröndbe gyömöszölve elásták a városszéli erdőben. A brutális gyilkosság még 2014-ben történt.

Milán és felesége kilenc évig őrizte szörnyű titkát. Végül tavaly a férfi részegen kikotyogta, hogy mit tett. Így derült ki, mi történt a tragikus napon Kittivel. A nyomozóknak Milán és a felesége részben egymást vádolva bevallotta, hogy közös albérletükben végeztek a lánnyal. Holttestét egy piros bőröndbe rejtve konyhai eszközökkel elásták a Győr környéki erdőben. Kittit munkagépekkel, talajradarral és tetemkereső kutyával is keresték, de nem találták meg. Az ügyészség most vádat emelt a gyilkos házaspár ellen. Ha beismerik tettüket, akkor az ügyész 16 év fegyházat kér rájuk, ha nem, akkor akár 22 évet is kaphatnak.

Miután Kitti szakított a barátjával, annak apja és felesége prostitúcióra kényszerítette őt. Milán bezárta a lányt a lakásba és csak akkor mehetett ki, ha ő megengedte – derült ki Gál Katalin Zsuzsanna a vármegyei főügyészség szóvivője Tényeknek adott nyilatkozatából.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés