ACNEWS

Horror! Törött üveggel az ágyékában találtak rá egy férfira

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Borzalmas látkép fogadta a személyzetet. A nyaraló férfit vértócsában, a feleségét mellette, felvágott karral találták meg.
Hirdetés
Ad image

Holtan találtak egy brit férfit a mexikói Cancun üdülőhelyen lévő szállodai szobájában egy vértócsában, mellette a felesége volt, akinek a karján vágott sebek voltak. A nyomozók a helyszínre siettek, miután helyi idő szerint hajnali 5 óra után riasztást kaptak a városi szállodában.

Az első, meg nem erősített hírek szerint a gyilkosságot hirtelen felindulásból követték el. A helyi ügyészek első hivatalos nyilatkozatukban azt mondták, hogy a nyomozás még folyamatban van. De jelenleg úgy kezelik az esetet, mint egy öngyilkossági kísérletet.

A holtan talált 58 éves brit turistára egy törött üveggel az ágyékában találtak rá. Vér borította a szobát, valamint a karját és a mellkasát. 53 éves feleségét kórházba szállították többszörös vágásokkal a karján, miközben a hírek szerint ismeretlen anyag hatása alatt állhatott. A folyamatban lévő nyomozáshoz közel álló források szerint a nőt már kiengedték, és az ő vágásai nem voltak mélyek – írja a Mirror.

Letartóztatás még nem történt, és a nő jelenlegi tartózkodási helye nem ismert. Egyes mexikói újságok a mai nap folyamán már arról kezdtek el beszámolni, hogy az ügyet gyilkosságként kezelik, és a halott férfi felesége a gyanúsított. Tegnap este még az ügyészek az esettel kapcsolatos első hivatalos közleményükben elhatárolódtak attól, hogy a haláleset bűncselekményhez kapcsolódik.

Quintana Roo állam főügyészi hivatalának szóvivője, amelyhez Cancun is tartozik, azt mondta: „Miután bejelentést kaptunk arról, hogy egy külföldi turista meghalt egy Benito Juarez településen található szállodában, vizsgálatot indítottunk a történtek tisztázására. Az első nyomozati szálak arra utalnak, hogy a tragikus eset valószínűleg öngyilkosság volt, amelyben két embernek az volt a szándéka, hogy véget vessen az életének.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés