ACNEWS

Olyan részeg volt a perverz férfi, hogy nem tudták elítélni

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
A 63 éves férfit a bíróság előtt találták meg a földön fekve, miután részegen elesett, amikor úton volt az ítélethirdetésre.
Hirdetés
Ad image

Raymond Beckett túl részeg volt ahhoz, hogy elítéljék, miután szexuálisan zaklatott egy tinédzser lányt a vonaton. Még mielőtt megtárgyalták volna a sorsát, a liverpooli bíróség bejárata előtt összeesett az előtte fogyasztott alkohol mennyiségétől.

A 63 éves férfi illetlenül megérintette a tinédzsert, aki a városközpontból hazafelé tartott a barátnőjével, majd megkérdezte tőle: „Nem szereted, ha megérintenek?”

A biztonsági személyzet eközben „azt tanácsolta a fiatal lányoknak, hogy menjenek a peron túlsó végéhez”, és a vonat eleje felé eső kocsin keresztül szálljanak be. A vádlott azonban felszállt a járatra, ugyanabba a kocsiba ment, és leült melléjük.

Beckett ekkor megérintette a lány vállát, és megsimogatta a combját. Ezután szorosan megragadta a kezét és megcsókolta, csak akkor engedte el, amikor a tini pánikrohamot kapott.

A barátnő ekkor azt mondta, hogy az apja már vár rájuk az állomáson, hátha így lerázhatja a fickót. Beckett azonban továbbra is fogdosta a lány vállát, majd megpróbálta elállni az útjukat, mikor le akartak szállni a vonatról.

A perverz férfit a térfigyelő kamerák felvételein azonosították. Beckett ezután azt mondta, hogy „aznap nem használta a vonatot”, és „nem emlékezett arra, hogy mit csinált”. Hozzátette, hogy nemrég hat hetet töltött kórházban, miután agysérülést szenvedett, ami befolyásolta a memóriáját. Elismerte, hogy alkoholfüggő volt, de azt mondta, hogy ez nem változtatja meg a viselkedését, csupán néha elesik tőle.

Beckett bűnügyi nyilvántartásában hat korábbi elítélés szerepel hat bűncselekmény miatt. Ezek között szerepel egy 1996-os bejegyzés 14 éven aluli nő szeméremsértő bántalmazásáért.

Beckettnek múlt hét pénteken kellett volna megjelennie a bíróság előtt ítélethirdetésre. De nem jutott el odáig, a Derby Square-en lévő bíróság előtti lépcsőn találtak rá kifeküdve – írja a DailyStar.

Végül egy rokona és a biztonsági személyzet segített neki bebotorkálni. A meghallgatás végül nem folytatódhatott „a vádlott ittassága miatt”, és Beckettet a hétvégén előzetes letartóztatásba helyezték.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés