ACNEWS

Horrorgyilkosság Diósdon: fejszével ölt meg két férfit egy drogos

Befogadta a házigazda, mégis végzett vele és a barátjával.

Hirdetés
Ad image

Befogadta a házigazda, mégis végzett vele és a barátjával.

Rejtély, hogy mi játszódott le a bedrogozott férfi fejében, aki az előző nap vásárolt fejszével, brutális kegyetlenséggel kivégezte az őt otthonába befogadó házigazdát és annak barátját. Ha a házigazda csak egy picit is óvatosabb, ha egy picit is gyanakvóbb, akkor talán még ma is élhetne. Hiszen gyilkoságról tudta, hogy drogos, gyakran fogyasztott amfetamint akkor is, ha előtte alkoholt ivott.

Olyankor a férfi fékezhetetlenné vált, összeveszettt boldog-boldogtalannal. Azon a végzetes, 2020. áprilisi éjszakán a férfi orvoshoz ment, torokfájásra panaszkodott, gyógyszert kapott rá. Hazatérve azt látta, hogy a házigazda és a barátja jól érzi magát. Zenét hallgattak, közben iszogattak. Miután ők lefeküdtek aludni, a vádlott leült játszani a számítógép elé.

Váratlanul felpattant, kiment az udvarra a fejszéért, és agyonverte vele a két barátját. Ami ezután történt, végképp érthetetlen. Felhívta az apját, elmondta neki, hogy mi történt. Aztán elment a benzinkútra ennivalóért, csak utána értesítette a rendőrséget. A diszpécsernek azzal érvelt, hogy a társai meg akarták erőszakolni.

Meséje a Budapest Környéki Törvényszéken nem talált befogadásra. A kettős gyilkossággal vádolt férfit első fokon 19 év, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélték. Az ítélet nem jogerős, mert bár ügyész elfogadta az ítéletet, a kettős gyilkos és védője fellebbezett ellene.  

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés