ACNEWS

Hujber Feri először tálalt ki részletesen a Mokkás ámokfutásáról

Fotó: Youtube / TV2 Mokka
Fotó: Youtube / TV2 Mokka
Mai napig emlékszik mindenki arra, amikor Hujber Ferenc bement a Mokkába interjút adni és közölte: Jézus színész volt.
Hirdetés
Ad image

Óriási botrányt okozott annak idején a színész, amikor két egymást követő napon bement a Mokkába és olyan dolgokról kezdett el beszélni, hogy még a műsorvezetőknek is elkerekedett a szeme. Akkoriban szinte nem volt olyan lap, ami ne találgatta volna, hogy Hujber milyen szert fogyasztott, mielőtt olyan őrültségeket kezdett el beszélni, hogy Jézus színész volt és nem ő halt meg, hanem egy tízéves kisfiú…

Most hat évvel később egy étterem Youtube csatornáján bukkant fel vendégként, és mindent bevallott arról a beszélgetésről.

„Behívtak, hogy beszéljek magamról. Azt mondták megkérdezik mégis mi van velem, mert már rég voltam náluk. Aztán elkezdtek faggatni Kanadáról, hogy odaköltözöm-e. Én ekkor nagyon berágtam. Akkoriban tele volt a hócipőm sok mindennel. És akkor rendeztem ott egy elég komoly megőrülést” – kezdte a Wombat Bagel szakácsának a színész.

„Ahhoz hozzájárult az is, hogy akkoriban már több, mint egy éve füveztem otthon esténként. Az nem segít az ember személyiségfejlődésében. Főleg nálam, aki nagyon hajlamos arra, hogy mentálisan ne legyen jól. (…) Láttam magamról kívülről, hogy ez iszonyú gáz, és most húzom le a karrieremet a vécén, de nem tudtam megállni. Két nap alatt bemutattam az improvizációnak a csúcsát. Amit én ott mondtam, az semmi nem volt kitalálva előre, minden ott jött. Aztán láttam, hogy ők erre vevők, és is kíváncsiak arra, hogy én milyen hülyeséget beszélek azt gondoltam ’Jó, hát akkor kaptok még egy napot’. A következő nap már nagyon sokan rájöttek, hogy ez egy óriási szivatás, és trollkodás. Én viszont azóta rettegek kimenni az utcára”- árulta el nevetve Hujber Feri, aki bevallása szerint, hülyét csinált az egész médiából.

„Akik dolgoztak velem, és a szeretteim nagyon megijedtek. Sokmindent elvett az életemből az az interjú. Médiatörténeti esemény volt, de ráment az egész életem.(…) Nagyon kemény időszak volt. Ráment a házasságom is. Aztán utána megjött életem szerelme. Leforgattam a Valami Amerika 3-at. Nagyon odakellett tennem magam, hogy elhitessem, képes vagyok dolgozni.”

A teljes interjú alább megtekinthető:

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés