ACNEWS

Így élte meg gyámságát Britney Spears

Megrázó részleteket közölt arról z időszakról, amikor 14 éven át édesapja gyámságában élt.

Hirdetés
Ad image

Megrázó részleteket közölt arról z időszakról, amikor 14 éven át édesapja gyámságában élt.

2008. február 1-jén Britney-t apja, Jamie Spears és ügyvéde, Andrew M Wallet önkéntelenül gyámság alá helyezte, miután az énekesnő visszás viselkedést tanúsított. Britney Spears, most az Instagram- oldalán vallott erről az időszakról.

„Miután 14 év évig nem csinálhattam azt amit akartam ez nagyon tönkretett engem, de nem ez volt a legrosszabb dolog. A legrosszabb az volt, hogy a családom 4 hónapig bezárt, te jó ég! Szeretném látni, ahogy valaki azt mondja Jennifer Lopeznek, hogy üljön napi 8 órát 7 napon keresztül, úgy, hogy autója sincs” – kezdte bejegyzését Brintey Spears, majd azzal folytatta, hogy öt biztonsági őr figyelte minden lépését, és a házát sem hagyhatta el. Ezen kívül kitért arra, hogy még azokat a gyógyszereit sem kapta meg, amit normális esetben szedett, teljesen más, droghoz hasonló szert kapott.

„ Komolyan, miután 14 éven keresztül megaláztak … már régen túl késő van ehhez … még egyszer mondom, inkább maradok otthon, és szarok bele a ki…ott medencémbe, mint hogy a szórakoztatóiparban dolgozzak” – olvasható a hosszas bejegyzésében.

Egy újabb bejegyzésben pedig azt is megosztotta:

„Az első három turnémon, amit valaha csináltam, minden dal egy remix volt, így a hangzás új volt a rajongóim számára. Ez volt az, amiről ismertek engem. 13 évig szerettem volna remixeket készíteni a dalaimhoz a gyámság alatt. hogy a dalok újszerűek legyenek. A négy év alatt, amikor Vegasban jártam hathetente volt szabadságom. Azt kértem, hogy olyan producerekhez kapcsolódjak, akik klassz hangzást hoznak létre, de nemet mondtak.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés