ACNEWS

III. Károly nem kap új trónt, Kate nem visel gyémántot

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Hirdetés
Ad image

Se pompa, se hivalkodás – ez az új királyi módi

A fenntarthatóság és a természet fontos szerepet kap május 6-án Angliában. III. Károly király koronázásának napján a pompának és a hivalkodásnak nem lesz helye. A Westminster apátságban tartott szertartáson például a király és felesége, Camilla számára már meglévő trónokat használnak, ahelyett, hogy a szokásokhoz híven, újat készítenének számukra.

Az eseményre szóló meghívót is virágok és madarak díszítették. Az új király nagy természetbarátnak számít, és évtizedek óta elkötelezett a világunk védelme mellett.

Úgy tűnik, menye, Kate is külön tisztelegni akar az új irány előtt.

Általában a windsori kollekció gyémántokkal borított tiarái csillognak és ragyognak a női királyi családtagok fején. Kate hercegnő azonban a koronázás napján új utat akar járni, és helyette virágdíszeket visel majd a hajában – írja a blick.ch.

A legbiztosabb azonban mégis az, hogy Károly király és királyi felesége, Camilla mit visel majd a fején. Az uralkodót a Szent Edward-koronával – egy 1661-ből származó tömör aranykoronával -, feleségét pedig a 2200 gyémánttal kirakott Mária királyné koronával fogják megkoronázni.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés