ACNEWS

Ijesztő az idő múlása a TV2 fiatal műsorvezetője számára

Annak idején 700 jelentkező közül választották ki Iszak Esztert a VIVA műsorvezetőjének. Szó szerint kamerák kereszttüzében vált igazán felnőtté.

Hirdetés
Ad image

Annak idején 700 jelentkező közül választották ki Iszak Esztert a VIVA műsorvezetőjének. Szó szerint kamerák kereszttüzében vált igazán felnőtté.

A tévés immáron 13 éve része a média körforgásának, de csak mára került a helyére a nehéz úton.

„Amikor az ember még amúgy is keresi önmagát – és én 22 évesen még bőven az útkeresésben voltam –, és azzal szembesül, hogy ítélkeznek, megítélnek, ezt-azt mondanak, az veszélyes tud lenni, rossz irányba is tud befolyásolni. Nekem ezt nehéz volt megélnem akkoriban, de végül a lehető legjobban jöttem ki belőle, és igyekeztem tudatos lenni. Azt gondolom, most már a helyemen vagyok” – mondta a JOY magazinnak a márciusi lapszám címlapszereplője.

A még mindig fiatal, de több mint egy évtizede a pályán lévő Iszak Eszterrel készült nagyinterjúban az idő múlása is szóba került.

„Őszintén? Nagyon ijesztő. Próbálom a helyén kezelni, de ez nekem egy tanulási folyamat. A mindfulness a kulcsa, hogy az ember boldog tudjon maradni, az idő múlásától függetlenül – mert az idő múlását nem tudjuk befolyásolni, a hozzáállásunkat viszont igen. Tanulnom kell, hogy ne a múlton agonizáljak, és ne a jövőn aggodalmaskodjak, hanem a jelenben legyek, és kiélvezzem minden pillanatát” – mondta el a Mokka műsorvezetője, aki az új szerepével igen, a hajnali keléssel azonban még nem tudott megbirkózni. Igyekszik azonban mindenben fejlődni, előrelépni.

„Rengeteget változtam a felfogásomat tekintve, bár még mindig hajlamos vagyok hasonló hibákat elkövetni: nem pihenek, nem figyelek oda magamra – de már egyre kevésbé. A betegségemet is ennek a túlhajszolásnak tulajdonítom, 2020 elején volt fél év, amikornagyon rosszul voltam, azóta jobban odafigyelek magamra, a táplálkozásomra, a testem jelzéseire. Valamiért sajnos az van bennem, hogy nem pihenhetek, valamit mindig kell csinálnom, akkor érzem hasznosnak magam, ha nincs egy szabad percem sem – de ezt a szervezet nem bírja sokáig fenntartani” – magyarázta Eszter, aki a munkában is jól megtalálta magát, hiszen képernyős feladatai mellett jógaoktatói képzéssel foglalkozik és egészségtudatos receptoldalt is indított.

Arra a kérdésre is őszintén válaszolt a műsorvezető, hogy mit tervez a következő öt évre. „Családot mindenképpen, nagyon vágyom már rá. Eljutottam az életem azon szakaszába, amikor nagyon szeretem a karrierem, és nem is szeretném sosem elengedni, de egy szakaszt ki szeretnék ebből hagyni, amikor csak a családra fókuszálhatok”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés