ACNEWS

Imre Bencze belőtte a párizsi olimpiára a kézilabda válogatottat

Imre Bence / Fotó: MTI/Bodnár Boglárka
Imre Bence / Fotó: MTI/Bodnár Boglárka
A magyar férfi kézilabda-válogatott Tatabányán a háromgólos hátrányát bravúrosan ledolgozva nyert Portugália ellen. 
Hirdetés
Ad image

Magyarország-Portugália 30-27! Imre Bencze egymaga 9 gólt szerzett a mérkőzésen, az utolsó találat pedig Lékai Máté nevéhez fűződik. De a siker közös, ezt ünnepli tegnap óta a magyar csapat, no és a hazai sportvilág. Ugyanis a Lékai Máté vezette magyar kézilabda válogatott Tatabányán vesztes helyzetből győzte le Portugáliát, és ezzel kijutott ki a párizsi olimpiára.

„Végig bíztam a csapatban, mert az elmúlt években, de különösen a legutóbbi világversenyen bizonyította, hogy nincs elveszett mérkőzés, és körömszakadtáig küzd a meccs végéig. Az utolsó percig bíztam benne, hogy ezúttal is meg tudják csinálni” – nyilatkozta az MTI-nek Juhász István, a Magyar Kézilabda Szövetség sportszakmai igazgatója.

Eközben mától, azaz hétfőtől a svéd Per Johansson lett a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapat új vezetőedzője. A szakember amúgy a holland női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A közlemény szerint az új vezetőedző a szezon végéig marad Győrben, és a vasárnapi, Vác elleni hazai bajnokin ül le először a győri kispadra. Addig Kun Attila vezeti a csapatot. A szakember ezzel párhuzamosan a holland szövetségi kapitányi posztját is megtartja.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés