ACNEWS

Intenzívre került a vízszámlától sokkot kapott nyugdíjas asszony

fotó: illusztráció / pixabay
fotó: illusztráció / pixabay
A felét már le is vették a számlájáról.
Hirdetés
Ad image

A 88 éves asszony most az életéért küzd. A menye nyitotta ki és olvasta el a postán érkezett értesítést. És azt is, hogy a pénz felét már átutalták a bankjából, mert csoportos beszedési megbízást adott. Ettől az idős hölgy annyira felidegesítette magát, hogy mentőautóval szállították kórházba. Állapota továbbra is válságos.

A vízszolgáltató 15 339 eurós számlát küldött neki. Az olasz Camporossóban élő nőt a sanremói kórház intenzív osztályán ápolják.

A nyugdíjasnak valójában csak 65 eurót kellett volna fizetnie az augusztustól októberig tartó időszakra. Feltételezhető, hogy a probléma egy hibás mérőleolvasás miatt történt. A vízszolgáltató már bocsánatot kért a családtól. „Nagyon sajnáljuk, ami a hölggyel történt” – írták a levelükben. Ha kiderül, hogy a hibát ők követték el, nem kell fizetnie semmit, és a túlfizetést is vissza fogja kapni.

A család ellenlépéseket fontolgat, mert az általuk a mérőóráról készített fotón jól látható az óra állása, amin a tényleges vízfogyasztást mutatja. Azt mondják, hasonló hibás számlákról másoktól is hallottak. Most azt fontolgatják, hogy jogi lépéseket tesznek a cég ellen, hogy a történet ne ismétlődhessen meg – írta blick.ch.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés