ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Ja, ne! Kirúgta Kajdi Csabát a szerelme

Fotó: Kajdi Csaba / Facebook
Fotó: Kajdi Csaba / Facebook
Pedig Cyla, azaz Kajdi Csaba nemrég még szárnyalva mesélt az új kapcsolatáról, azonban a szerelem már a múlté.
Hirdetés
Ad image

Újra szingli Kajdi Csaba, azaz Cyla, ugyanis kirúgta őt a szerelme, pedig nemrég még boldogan beszélt róla a nyilvánosság előtt. A modellügynökség vezetője elismerte, hogy szakítottak, és őt hagyta el a szerelme.

“A párom mondta ki, hogy vége, ami akkor eléggé megviselt, de már jól vagyok, túl vagyok a bánkódáson – mondta el a Blikknek Kajdi Csaba. – “Hiába nem posztoltam kettőnkről, a mindennapi életben úton-útfélen szembejött az ismertség ilyen jellegű hátránya. Én pedig nem tudok az ellen semmit tenni, ha felismernek, vagy lefotóznak minket” – magyarázta. Kiderült, a párja amiatt is aggódott, hogy a közös fotóik nyomán a munkahelyén is kiderül a mássága, pedig ezt nem akarta ott megosztani.

„A boldogságot alapvetően magunkban kell megtalálnunk, és megosztani másokkal, nem pedig arra várni, hogy boldogtalanul élünk, aztán majd jön valaki, aki mellett boldogok leszünk. Teljes életet kell élni egyedül is, ha pedig jön a szerelem, boldogan fogadni” – tette hozzá bölcsen Cyla. 

Az influenszer júniusban még ezt mondta az új kapcsolatáról: „Mivel civil személyről van szó, aki polgári állással rendelkezik, nem akarom kiposztolni. A lényeg, hogy van az életemben valaki, akivel boldog vagyok, akit nagyon szeretek. Amikor párkapcsolatban élek, jellemzően nagyon odaadó vagyok, kiszolgáló, néha kicsit túl sok is. Mivel nagyon tudom a másikra önteni a szeretetemet, ami talán fárasztó az illetőnek, de tudni kell kezelni. Fontos része az életemnek a humor és az intelligencia, ezáltal az is, hogy mindkettőnknek legyen humora. Egyébként sok szempontból különbözőek vagyunk, de az alappillérek egyeznek, vagyis, hogy mi a fontos számunkra.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés