ACNEWS

Jegyespár zuhant le két külön repülőgéppel – pár perc különbséggel   

Illusztráció / Fotó: pexels
Illusztráció / Fotó: pexels
Hihetetlen már maga a történet is – az meg csoda, hogy mindenki túlélte.
Hirdetés
Ad image

Statisztikailag közel a nullához az esélye annak, hogy ez megtörténjen. De nyilvánvalóan nem nulla. És ezen a nagyon kicsi valószínűségi sávon belül zajlott le egy jegyespár abszurd – és szerencsére happy enddel végződő – története a Torinó feletti az égen.

A pár külön-külön utazott két ultrakönnyű, kétüléses repülőgépen. Ugyanazon a napon, egymáshoz légtávolságban közel a két légijármű lezuhant, de Antonietta De Masi és Stefano Pirilli megúszta.  

Antonietta, a 22 éves egyetemista és Stefano, a 30 éves bróker két kisrepülő fedélzetére szállt. Külön-külön. A pilóták a jegyespár barátai voltak – irja a newsprima.it

Stefano a busanói reptérről, a menyasszonya a hozzá közeli pianezzai reptérről emelkedett a magasba. A bróker gépe sűrű ködbe futott, a pilóta, hogy elkerülje a magasfeszültségű vezetéket, kényszerleszállás közben a kifutópályától száz méterre húzódó rétre csapta a gépet. Stefano épségben megúszva hívta a mentőket.

Antoinette gépe is bajba került, kényszerleszállás közben a repülő egy út menti oszlopnak ütközött.

A lezuhant gépek utasait kórházba szállították, de mindannyian jól vannak. Bár zúzódások és az ijedtség alighanem maradandónak bizonyulnak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés