ACNEWS

Ezt látnod kell – meztelen a Harry Potter-filmek sztárja

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Bimba professzort még nem láttuk így.
Hirdetés
Ad image

Első alkalommal került a brit Vogue magazin címlapjára Miriam Margolyes színésznő, aki hazájában színházi, televíziós és filmes szerepei révén vált híressé, a nemzetközi közönség számára pedig leginkább a Harry Potter-filmsorozat Bimba professzoraként lehet ismerős. Margolyes a Pride tematikájú lapszám címlaplánya lett- írja a 24.hu.

A színésznő 1966-ban vállalta fel nyíltan másságát, amikor a homoszexualitás még illegálisnak számított Angliában.

„Soha nem szégyenkeztem amiatt, hogy meleg vagyok. Tudtam, hogy ez nem lehet bűn, mert rólam volt szó, és én nem vagyok bűnöző”– idézi a portál a színésznőt, aki már 54 éve alkot egy párt történész kedvesével, Heather Sutherlanddel.

„Szerintem a homoszexuálisok nagyon szerencsések, mert nem vagyunk hagyományos emberek, egy külön csoportot alkotunk, ami kissé elkülönül a többségtől. Ez előnyt jelent számunkra. Jó művészek vagyunk, jó zenészek. Én szeretek meleg lenni. Nem szeretnék hetero lenni semmi pénzért” – jelentette ki határozottan a Harry Potter-filmek sztárja.

A magazin az Instagram-oldalán megosztott néhány felvételt is a színésznőről készült fotósorozatból. A lapozós bejegyzés első fotóján Miriam Margolyes meztelenül látható, a kebleit pedig csupán a sütemények takarják.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés