ACNEWS

Justin Bieber apa lesz

Justin és Hailey Biber / Fotó: Shutterstock
Justin és Hailey Biber / Fotó: Shutterstock
Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber gyermeket várnak. Mindkettőjüknek ez lesz az első gyereke. A pár Instagrammon jelentette be a hírt
Hirdetés
Ad image

Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber Instagrammon jelentették be az örömhírt, miszerint a modell első gyermeküket várja. A posztban egy videót és egy fotósorozatot is láthatunk, amit maga Bieber készített feleségéről. A jelek szerint a bejelentéssel párhuzamosan a házassági esküjüket is megismételték. Hailey hófehér ruhában és fátyolban látható a felvételeken, ahol mintha valaki újfent összeadná őket. Azt még nem lehet tudni, hogy fiú lesz-e vagy lány.

Az elmúlt hónapokban egyébként többször is felröppent már a hír, hogy Hailey várandós. Sőt, apja, Stephen Baldwin is majdnem kispoilerezte lánya terhességét egy rejtélyes Instagram-posztban, ahol arra kérte a rajongókat, imádkozzanak a párért. Akkor mindenki azt hitte, hogy válságban van a Bieber-házaspár kapcsolata, de a jelek szerint inkább a teherbeesés miatt kellett a modell nevét az esti imánkba foglalnunk. A pár egyébként 2018 óta házas, ez idő alatt pedig végtelenszer terjedt el a világsajtóban, hogy első gyermeküket várják.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés