ACNEWS

Elvetélt a világsztár miközben terhes nőt játszott a színpadon

Anne Hathaway Fotó: Youtube / Entertainment Tonight / Képernyőkép
Anne Hathaway Fotó: Youtube / Entertainment Tonight / Képernyőkép
Anne Hathaway nyíltan beszélt arról, hogy 2015-ben elvetélt, miközben terhes nőt alakított egy színdarabban.
Hirdetés
Ad image

A 41 éves színésznő a Vanity Fairnek adott interjújában elmondta, hogy első terhessége nem sikerült.

„Nem volt jó a terhességem. Egy színdarabban játszottam, és minden este a színpadon kellett szülnöm az akkori szerepem szerint” – emlékezett vissza színésznő.

Hathaway egy pilótát alakított, aki teherbe esik a Grounded című monodrámában. Ez 2015-ben hat hétig futott. Az előadásban minden este el kellett játszania, hogy átesik a szülésen. Ez idő alatt Hathaway átélt egy vetélést. Közben végig úgy tett, mintha minden rendben lenne. A barátaival viszont megosztotta a szomorú igazságot a színfalak mögött.

„Túl sok volt ahhoz, hogy magamban tartsam” – mondta.

Az Ördög Pradát visel sztárja 2016 márciusában hozta világra első fiát, Jonathant. 2019 júliusában egy Instagram-posztban jelentette be, hogy ismét terhes. Az akkori posztban azonban arra is utalt, hogy küzdött a terhessége alatt.

„Mindenkinek, aki a meddőség és a fogantatás poklán megy keresztül, tudja meg, hogy nem volt egyenes az út egyik terhességemhez sem. Sok szeretetet küldök nektek” – írta akkor a fotó mellé.

Az interjúban Hathaway elmagyarázta, miért írta ezt a posztot – írja a BBC.

„Tekintettel arra a fájdalomra, amit a terhességem során átéltem, álságosnak éreztem volna, ha boldogan posztolok, miközben tudom, hogy a történet ennél sokkal árnyaltabb mindenki számára. Nem akartam szégyenkezni valami miatt, ami statisztikailag valójában teljesen normális”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés