ACNEWS

Lelőtte testvérét Ozzy Osbourne gyermeke

Az Osbourne család: Balról Kelly, Ozzy, Sharon, Jack / Fotó: Shutterstock
Az Osbourne család: Balról Kelly, Ozzy, Sharon, Jack / Fotó: Shutterstock
„Olyan érzés volt, mintha valaki nagyon gyorsan átdöfte volna a lábam egy forró piszkavassal”- emlékezett vissza Kelly Osbourne egy podcastban.
Hirdetés
Ad image

Kelly Osbourne a bátyját, Jack Osbourne-t hibáztatja a halálközeli élménye miatt.

„Meglőttél… és majdnem meghaltam” – idézte fel a történteket Kelly a testvérének, Jacknek a The Osbournes podcastben, amelyet a szüleikkel, Sharon és Ozzy Osbourne-nal vettek fel.

A 71 éves Sharon akkor gyorsan tisztázta a gyerekeivel, hogy a fegyver, amit Jack használt, egy légpisztoly volt, de elismerte, az élmény így is fájdalmas volt Kelly számára, aki felidézte, hogy a lábán érte a lövés. Azt mondta: „Anya, egyenesen átment a lábamon, és a másik oldalon jött ki”.

Jack persze ma már egyetért azzal, hogy a légpisztoly veszélyes lehet: „Egy ilyen pisztollyal még mindig meg lehet ölni valakit.”

Apja, a 75 éves Ozzy ekkor megkérdezte, hogy fájt-e, mire Kelly így válaszolt: „Apa, olyan érzés volt, mintha valaki nagyon gyorsan átdöfte volna a lábam egy forró piszkavassal.”

Kelly elárulta, hogy a megpróbáltatás legfájdalmasabb része nem az volt, hogy meglőtte a testvére, hanem az, amit egy angol kórházban az egészségügyi szakembereknek kellett tenniük, hogy kitisztítsák a sebet – írja a People.

„Ez egy apró kórház volt a semmi közepén, Angliában, a ’90-es években. A röntgengépük nem működött. Így hát fogtak egy hosszú tisztítópálcát, gézbe tekerték, jódba mártották, és átdöfték a lyukon, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy nem maradtak darabkák a lövedékből a lábamban” – emlékezett vissza.

A testvérek egyetértettek abban, hogy a pisztolyos incidens baleset volt. A páros felidézte, hogy apjuk egy filmforgatáson dolgozott, így egy nagybácsi vigyázott rájuk, amikor Kellyre rálőttek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés