ACNEWS

Kabát Peti kedvese nem bocsát meg Rácz Jenőnek

Kabát Peti párja, Adri azóta sem tette túl magát Rácz Jenő KO-ján Fotó: RTL
Kabát Peti párja, Adri azóta sem tette túl magát Rácz Jenő KO-ján Fotó: RTL
„Pontosan tudta, hogy hova kell ütnie ahhoz, hogy összeessen, és ezt ki is használta” – véli Róka Adrienne.
Hirdetés
Ad image

Kabát Petit a meccs után mentő szállította a Fiumei úti Baleseti Intézetbe. A kivizsgálás során kiderült, hogy agyrázkódást kapott, és a lába is megsérült az eséstől. Még aznap éjszaka hazaengedték a kórházból, de a lábát még mindig nagyon fájlalja. Ha a focista túl is teszi magát Rácz Jenő jobbegyenesén, az biztos, hogy Róka Adri sokáig nem bocsátja meg neki.

„Imádkoztam, hogy térjen magához, keljen fel”

Egy ország figyelte megdöbbenve az RTL vasárnap esti Sztárbox műsorát. Mint azt az AcNews megírta, Kabát Peti a barátja, Rácz Jenő ellen állt a szorítóba. A második menet elején a séf akkora KO-val küldte őt padlóra, amire a műsor történetében még nem volt példa. Róka Adrienne a ring mellett nézte a meccset. Onnan ugrott be a padlón fekvő párjához, Petihez, amit látott, attól sokkot kapott.

„Kezem-lábam remegett, amikor először betalált neki Jenő. Alig bírtam odanézni, de ő csak püfölte tovább – panaszolta a Storynak Adrienne. – Csak azt láttam, hogy össze-vissza csuklik Peti feje, majd  összerogyott, és mozdulatlanul feküdt. Szó szerint az életem pergett le előttem, mert azt hittem, hogy meghalt! Önkívületi állapotba kerültem és csak arra eszméltem fel, hogy Dzsudzsák Balázs orvosért kiált, én pedig már ott fekszem Peti mellett a ringben. Imádkoztam, hogy térjen magához, keljen fel, mutasson valami életjelet, de ő eszméletlen volt. Az orvosok fogták a nyelvét, nehogy lenyelje, közben próbálták feléleszteni.”

„Hogy lehet így hozzáállni a barátjához?”

Adrienne nem hiszi, hogy egyenlő esélyekkel léptek ringbe a versenyzők. „Jenő akármit mond, én pontosan tudom, hogy végigbokszolta az életét, úgyhogy egyáltalán nem volt fair ez a mérkőzés. Ráadásul azt sem értem, hogy hogy lehet így hozzáállni a barátjához? Értem én, hogy ilyen a boksz, és mindenki nyerni akar, de miután tudta, látta, hogy jóval nagyobb fölényben van Petinél, megelégedhetett volna a pontozásos győzelemmel, nem kellett volna ilyen agresszívan a padlóra küldenie. Pontosan tudta, hogy hova kell ütnie ahhoz, hogy összeessen, és ezt ki is használta. Jól felépített mérkőzés volt ez a részéről, gratulálok neki a győzelemhez!” – folytatta Adrienne.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés