ACNEWS

2024. September 17.   |   Zsófia napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Kamala Harris emberei betörtek egy szalonba, hogy pisilhessnek

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
Nem messze Kamala Harris egyik rendezvényétől betörés történt az egyik üzletbe. Nem vittek el semmit, mindössze a mosdót használták.
Hirdetés
Ad image

Furcsa dolog történt az elmúlt hetekben, nem sokkal azután, hogy Biden visszalépett és átadta Harrismak a helyét az elnöki székért való indulásban. A pittsfieldi Four One Three Salon tulajdonosa, Ailicia Powers arról számolt be, hogy betörtek a szépségszalonjába. Pont abban az időben, amikor Kamala Harris adománygyűjtő rendezvényt tartott mindössze méterekkel a szalon előtt. A dolog furcsasága, hogy a betörés előtt a Secret Service képviselői leragasztották az üzlet kameráit, majd szó nélkül feltörték a bejárati ajtó zárját. Ezt követően valaki a bolt mosdóját használta.

De ki érhet annyit, hogy a titkosszolgálat egy pisilés kedvéért feltörjön egy zárt szalont? Erről nem adtak információt.

A titkosszolgálat mindent tagad(ott)

„A fürdőszobát használó személyek között amúgy volt egy pár mentőegyenruhás, egy terepszínű rendfenntartó felszerelésben lévő személy, valamint egy sötét öltönyben és fehér ingben lévő, a Secret Service egyik tisztjéhez hasonló, az ajtót őrző személy is.” – mondta Powers a felvételekre hivatkozva. Azonban a titkosszolgálat elsőre azt állította a NewYork Post szerint, hogy az ügynökeik nem törnek be ilyen módon épületekbe. Azt azonban már nem tagadták, hogy az egyik tiszt utóbb letakarta az üzlet kameráit. „A titkosszolgálat azóta kommunikált az érintett üzlettulajdonossal. A legnagyobb tiszteletben tartjuk ezeket a kapcsolatokat, és személyzetünk nem lépne be, illetve nem utasítaná partnereinket arra, hogy a tulajdonos engedélye nélkül lépjenek be egy üzletbe.” – mondta Melissa McKenzie, a Secret Service szóvivője.

Powers viszont állítja, hogy a Secret Service bostoni irodájának vezetője felkereste őt, hogy elnézést kérjen. „Jelezte, hogy amit tettek nem volt szabályos. Nem lett volna szabad engedély nélkül letakarniuk a kamerát és belépniük az üzletbe.” – emlékezett vissza a nő. Powers elmesélte, hogy eredetileg nyitva lettek volna július 27-én szombaton, amikor az eset történt, azonban miután a Colonial Theatre mögött van a szalon, végül bezártak. Itt tartotta ugyanis Kamala Harris a bostoni adománygyűjtő eseményét, ami miatt óriási lezárások lettek a környéken.

Nem kértek engedélyt

A felvételek szerint másfél órán keresztül ki-be járkáltak az emberek és a fürdőszobámat, a pultot használták. A riasztók jeleztek folyamatosan és mindezt mindenféle engedély nélkül. Aztán két órával később elmentek és teljesen nyitva hagyták az egész épületet, miközben a kameráról se szedték le a ragasztószalagot. Én kinyitottam volna az ajtót bárki is látogatott meg, híresség vagy sem. Csináltam volna neki kávét, hozok fánkokat, hogy egy nagyszerű délutánunk legyen. De nekik annyira se volt bátorságuk, hogy engedélyt kérjenek. Csak kiszolgálták magukat.” – nyilatkozta Power. A tulajdonos állítja, hogy beszélt később az egyik mentőtiszttel, akinek a titkosszolgálat egyik embere mondta, hogy azt a mosdót bátran használhatják.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés