ACNEWS

Kamilla királyné vette át III. Károly helyét

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Vilmos herceg mindeközben továbbra sem mutatkozik a nyilvánosság előtt.
Hirdetés
Ad image

Az elmúlt hetekben jelentette be a királyi család, hogy III. Károlynál rákot diagnosztizáltak. Éppen ezért, apja kezelésének végéig Vilmos herceg vette át a királyi feladatokat. Ez alapvetően egy logikus lépés, hiszen az uralkodó legidősebb fia áll az öröklési sorrend élén. Tehát a király halála esetén ő kerül a trónra.

Azonban Vilmos herceg az elmúlt napokban nem jelent meg a nyilvánosság előtt. A hálaadó istentiszteleten, amire tegnap került sor keresztapja, az utolsó görög király emlékére, Kamilla királyné köszöntötte a vendégeket. A királyi szakértők arra a következtetésre jutottak, hogy a király felesége átvette az egész királyság irányítását.

Az istentiszteleten 330 vendég vett részt, köztük más királyi családok tagjai – Spanyolországból, Jordániából, Dániából és Hollandiából. Azonban alig 45 perccel a Szent György-kápolnában lévő megemlékezés kezdete előtt kiderült, hogy Vilmos herceg személyes okok miatt nem tud résztvenni az eseményen.

Annak ellenére sem, hogy a Daily Mail szerint ez volt a legnagyobb esemény a brit monarchiában II. Erzsébet halála óta. Vilmos herceg távolmaradása pedig a szakértők szerint arra utalnak, hogy óriási bajok lehetnek a királyi családban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés