ACNEWS

Kancákkal fajtalankodott egy 17 éves iskolásfiú

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Elítéltek egy fiatalt közszeméremsértésért, miután látták, hogy "beledugta a kezét" egy kancába. Azt mondta: "Szeretem a lovakat...".
Hirdetés
Ad image

Egy nő éppen távcsővel ellenőrizte a lovait northumberlandi Blyth egyik mezőjén, amikor meglátta, hogy egy fiatal fiú gusztustalan dolgot művel az egyik patással. Észrevette, hogy egy idegen felemeli a lovak farkát – kiszaladt, hogy megállítsa. A srác azonban észrevette őt, és a kerítésen keresztül elmenekült.

Vallomása során elmondta: „Azt mondtam az élettársamnak hogy valaki van a kancák között a mezőn. A lovak között ugrált. Gyorsan futott több ló között, és felemelte a farkukat. Furcsa dolognak tűnt, amit csinált. Az agyam nem tudta feldolgozni, amit láttam.

Elmondása szerint látta, hogy a tinédzser jobb kezével az egyik ló farkát tartotta, bal kezével pedig behatolt….

A nő élettársa beszállt a járművébe, hívta a rendőrséget, és megakadályozta, hogy a tinédzser továbbhajtson a kerékpárjával.

A férfi azt mondta: „Odamentem hozzá, letekertem az ablakot és megkértem, hogy álljon meg, hogy beszélhessek vele. Azt mondta: Szeretem a lovakat, nem tennék semmit, amivel bántanék egyet is”.

A férfi ezután megragadta a tinit a hátizsákjánál fogva, és visszavitte a helyszínre. A helyszínre érkező rendőrök a furgonjuk hátuljába ültették a tinédzsert, amíg beszéltek a házaspárral. Ezután hazavitték, és elmagyarázták a vádat a szüleinek – írja a DailyStar.

A tinédzser azt mondta a bíróságnak, hogy azért ment ki a mezőre, hogy megsimogassa a lovakat, de nem hatolt a lóba, és azért futott el a nő elől, mert tudta, hogy nem lett volna szabad a mezőn lennie.

A tinédzser apja elmondta, hogy megkérdezte a fiát, hogy ő követte-e el a bűncselekményt, és ő „kategorikusan, 100%-ban tagadja”. Arra a kérdésre, hogy hisz-e neki, azt mondta: „Igen, hiszek. Ő egy jól tanuló becsületes fiú.” Elmondta, hogy ellenőrizte fia kezét és karját. Azt mondta: „Nem volt rajtuk lótrágya vagy ürülék.”

A tinédzser ártatlannak vallotta magát a közszeméremsértés vádjában, de a North Tyneside-i Ifjúsági Bíróságon tartott tárgyaláson elítélték. A büntetés kiszabására a jövő hónapban kerül sor.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!