ACNEWS

Károly király nem hisz a kemóban: bájitalokkal akar gyógyulni

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
A hét elején jelentették be, hogy III. Károly király rákos, de a kezelésének részleteit és a rák helyét nem hozták nyilvánosságra. Nem véletlenül.
Hirdetés
Ad image

„Károly király nem fog kemoterápiára járni, mert nem hisz benne” – állította egy királyi szakértő.

A 75 éves uralkodó jelenleg rákkezelésen vesz részt, és a közelmúltban végzett prosztata-műtétje után lábadozik. A Buckingham-palota hétfőn megerősítette a király diagnózisát. Arról azonban nem hoztak nyilvánosságra részleteket, hogy pontosan milyen kezelésen esik át, de Tom Bower királyi szakértő azt állította, hogy nem a hagyományos kemoterápiáról lesz szó.

„A király nagy rajongója és támogatója az alternatív gyógymódoknak. Nem híve a kemoterápiának, és mindig is ellene érvelt. Nagy híve viszont a természetes gyógynövényeknek, bájitaloknak és hasonló dolgoknak. Tanácsokat fogad Michael Dicksontól, aki a király saját alternatív gyógyászati intézetét vezette. Nem hisz a kemoterápiában, ami szerintem kockázatot jelent” – mondta a szakértő.

A király a hét elején Sandringhambe utazott, ahol Bower állítása szerint az „alternatív gyógyszereket” fogja szedni – írja a DailyStar.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés