ACNEWS

Kést szegezett osztálytársa torkának a veszprémi iskolás

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Felfegyverkezve, folyamatosan rabolt a fiatalkorú fiú. Iskolatársa ennivalóját vette el napról napra - erőszakkal.
Hirdetés
Ad image

A bűncselekmény elkövetésekor 16 éves srác egy veszprémi középiskolában osztálytársa, majd kollégiumi lakótársa volt az áldozatának. A fiú rendszeresen szóban molesztálta iskolatársát, és apróbb dolgokat, mint teafiltereket, szendvicseket, üdítőket vett el tőle engedély nélkül. A terrorban tartott fiú a konfliktusok elkerülése végett ezekért a dolgokért nem mert szembe szállni bántalmazójával.

A zaklatója ezen kívül az iskolai szünetekben fenyegetéssel is követelt ennivalót tőle. Több esetben kerékpárlánccal, kábeldarabbal ütötte meg az áldozatot, s ha ő vonakodott odaadni az ételét, akkor megverte. A végén odáig fajult a dolog, hogy a fiatal zaklató az ennivaló megszerzése érdekében kirúgta a lábát és egy kést fogott a fiú torkához, aki azonban ez alkalommal nem tudott neki semmit sem adni. A támadó ekkor elengedte őt.

Az ügyészség az elkövetővel szemben javítóintézeti nevelés intézkedés alkalmazására tett indítványt a Veszprémi Járásbíróságnak – írj az ugyeszseg.hu.

Az iskolások 88 százaléka már élt át valamilyen iskolai zaklatást, akár online, akár offline. Nagyon fontos, hogy nem szabad félni segítséget kérni a szülőktől, vagy a tanároktól, és nem szabad elfordítani a fejünket, ha ilyesmit látunk.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés