ACNEWS

Sztárok vitája: hová kell rakni a ketchupot

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Az üzletekben simán a polcra van kihelyezve, de amikor megveszik, legtöbbször hűtőben landol. Hogy van ez?
Hirdetés
Ad image

Még a világsztárokat is megosztja a kérdés. Korábban Cardi B azt írta, hogy nem szabad megbízni azokban, akik a hűtőben tárolják a szószt, és Jennifer Lopez is azt mondta, hogy nem meccsel a Tinderen ilyen emberekkel.

Míg sokan azt állítják, hogy a paradicsomos szósznak a konyhaszekrényben a helye, mások szerint a hűtőben tovább marad friss. A világ legnagyobb szószgyártó cége, a Heinz viszont most közbelépett és elárulta, hogy az ételízesítőt a hűtőben kell tárolni.

Még a Twitterre is kiírták ezt a szöveget: A ketchup. megy. a. hűtőszekrénybe!!!

Persze többszáz hozzászólás érkezett rá, és sokan nem lettek meggyőzve.

Olivia Lennon, a Heinz Tomato Ketchup munkatársa elmondta: „Mindig csak egy helyes válasz volt, és örömmel osztjuk meg a Heinz Tomato Ketchup szerelmeseivel az Egyesült Királyságban, hogy a ketchupunknak a hűtőben kell lennie. Bár tisztában vagyunk azzal, hogy sokan a szekrényben tárolják a ketchupot, felbontás után hűtést ajánlunk. Ez a legjobb módja annak, hogy megőrizzük a Heinz Tomato Ketchup finom, fanyar ízét, amelyet ismerünk és szeretünk.”

Felbontásig a ketchup a polcon maradhat. Mivel azonban a paradicsomnak magas a savtartalma, felbontás után a hűtőszekrénybe kell tenni, hogy ne befolyásolja az ízét.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés