ACNEWS

2024. July 04.   |   Ulrik napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Kezdődik a pokoljárás az M0-son

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Továbbra is munkálatok nehezítik majd a közlekedést az M0-s autóúton a közlekedést. A következő két hétben jobb elkerülni ezt a szakaszt.
Hirdetés
Ad image

Az M0-s autóút szigetszentmiklósi szakaszán a következő két hétben is folyamatosan végeznek üzemeltetési-fenntartási és karbantartási munkákat a szakemberek. Az MTI tájékoztatás szerint az M0-s Soroksári hídon július 1-4. között burkolatjavítást végez a korábbi kivitelező. Hétfőn az M1-es autópálya felől az M5-ös irányában a külső sávot zárják le. Emiatt két sávon haladhat majd a forgalom.

Ezt követően este 20 órától sávelhúzásos terelést építenek ki a Magyar Közút Nonprofit Zrt. elmondása alapján. Így július 3-ig két sávot zárnak majd le, csak a külső- és leállósávot használhatják az autósok. Július 4-én ugyanúgy a külső sávot zárják le ezen a szakaszon. Ezért ez idő alatt csak a két belső sávon közlekedhetnek a sofőrök az esti órákig.

Néhány nap szünetet követően július 7-én, vasárnap reggel 6 órától az esti órákig mozgó terelés mellett zajlanak a javítási munkák a Hárosi hídon. Emiatt a forgalom majd a külső- illetve a gyűjtő-elosztó sávokon haladhat. Július 14-én, a tervek szerint reggel 8-tól a délutáni órákig szintén mozgó terelés mellett végeznek javításokat az M0-s autóút ugyanezen oldalán a 13-as kilométerszelvénynél. Az érintett szakaszon csak a külső sávot használhatják majd a sofőrök. (MTI)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés