ACNEWS

Kidobták Mbappét a Paris Saint-Germain keretéből

Fotó: Sandro Halank, Wikimedia Commons
Fotó: Sandro Halank, Wikimedia Commons
Ha a szupersztár ingyen igazolna át a Real Madridhoz, a PSG nem jutna pénzhez.
Hirdetés
Ad image

A Paris Saint-Germain válaszul bevitt egy mélyütést a játékosnak és kitiltotta az első edzőcsoportból, így a kezdőcsapatból is.

Hétfő délután már a PSG új edzője, Luis Enrique fogadta csapatát a Poissy-i edzőközpontban, az ázsiai utazás utáni első edzésen, de Mbappé nem volt köztük.

A 24 éves játékos már hiányzott a japán és dél-koreai felkészülési meccsekről is. A „L’Équipe” értesülései szerint a francia válogatott játékos most az átigazolási listára tett játékosokkal edz Párizsban, akikkel Luis Enrique edző már nem tervez az új szezonban. Ide tartozik az 58-szoros német válogatott Julian Draxler, Leandro Paredes és Georginio Wijnaldum is.

Erősen kérdéses tehát, hogy Mbappé ott lesz-e a szezon első szombati, FC Lorient elleni mérkőzésén. A Paris Saint-Germain már idén nyáron szeretne megszabadulni Mbappétól, hogy a szerződése lejárta előtt értékesíthesse a játékjogát – írja a krone.at.

A Mbappé-dráma egyébként azzal kezdődött, hogy a francia csatár nem hosszabbította meg a 2024-ben lejáró szerződését, az erre vonatkozó határidő pedig már július 31-én lejárt. Ennek következtében ingyen szeretne távozni a PSG-től (-vagyis a csapata nem jutna pénzhez- a szerk.). Mindezt levélben közölte a vezetőséggel.

A Paris Saint-Germain pedig, érthető okokból, még a jelenlegi átigazolási időszakban szeretné értékesíteni a támadó játékjogát.

Időközben a francia bajnok PSG hivatalos csatornáin jelentette be, hogy vásárlási opcióval, egy évre kölcsönvette a Benficától a portugál válogatott támadót, Goncalo Ramost. A 22 éves támadó 65+15 millió eurós csomagért költözhet véglegesen a francia fővárosba.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés