ACNEWS

Kifakadt Bochkor Gábor Az álommeló műsor miatt

A műsor és a milliárdos műsorvezető stílusa sokaknál kiverte a biztosítékot Fotó: Az álommeló/RTL
A műsor és a milliárdos műsorvezető stílusa sokaknál kiverte a biztosítékot Fotó: Az álommeló/RTL
A rádiózás fenegyereke szerint a műsor a 3 milliós fizetés ígéretével sorra alázza meg a kiszolgáltatott jelentkezőket.
Hirdetés
Ad image

Egyre több néző háborog az RTL-en sugárzott Az álommeló című műsor miatt, pontosabban annak stílusa, hangvétele miatt. A milliárdos Balogh Levente arcával futó műsorban az elnöki asszisztens állásra jelentkezőket megalázzák. Emiatt aztán több jelölt is sírva hagyta el a stúdiót, akadt olyan, aki egy napig bírta, majd e-mailben mondott fel. De volt olyan is, aki annyira dühös lett az elbocsájtása miatt, hogy még köszönni sem volt képes. A jelenséggel nem rokonszenvező Bochkor Gábor a Retro Rádió reggeli műsorában szóvá is tette Balogh Levente és műsor stílusát. Balogh például azzal alázta az egyik szereplőt a műsorban, hogy 39 éves korára nem csinálta meg magát. Ami annyit jelent, hogy semmire nem vitte.

Aki a legkevésbé sír, az megkapja a melót

„Levente abszolút, ahogy kell, alázza őket, és tényleg mindenféle megalázó melót ad nekik, hogy próbára tegye őket. De ez így van rendjén, aki hülye, és odamegy, akkor legyen megkínozva. Én abszolút Leventével vagyok. Ennek a műsornak ez a lényege, hogy alázol fiatalokat, és aki a legkevésbé sír, az megkapja a melót. Nagyjából ezt látom ebből a műsorból – idézte Bochkor gondolatait a story.hu . – „Volt egy fiatal, aki elmondta, hogy ő egyébként szokott munkahelyen okoskodni. És ha valamivel nem ért egyet, azt ő meg szokta mondani. Ez nagyon nem tetszett Leventének, ez nagyon nem tetszett az autoriter ásványvízkirálynak. Ez a srác egyébként 39 éves. Levente erre azt mondta: aki 39 éves koráig nem csinálta meg magát, az már nem is fogja. Durr egy pofon.

Hazugsággal vádolják a milliárdos műsorvezetőt

De nézzük, hogy mit ígér ez a műsor a jelentkezőknek? Mint arról az AcNews beszámolt, akit Balogh Levente végül kiválaszt maga mellé elnöki asszisztensnek, az egy éven át havi 3 millió forint fizetést kap. Pár napja hazugsággal vádolták Balogh Leventét. Aki azt hirdette, hogy a műsor első részében győztes Keserű Balázsnak ügyvezető igazgatói állást, és tulajdonrészt adott az egyik cégében. Az euroASTRA internetes magazin utánanézett a cégnyilvántartásban, és semmi ilyesmire utaló adatot nem talált – írta meg a Média1.

„A szerződésem az elnöki asszisztensi pozícióra 2023. június elsejétől 2024. június elsejéig szól. A kinevezésem már megtörtént, de hivatalosan az elnöki asszisztensi pozíció lejárta után lép hatályba az új szerződés, amely az ügyvezetői igazgatói pozícióról szól – írta Keserű Balázs a Média1 megkeresésére. – A társtulajdonosi viszony létrejötte és az, hogy ez melyik cégben valósul meg, jelenleg üzleti titoknak minősül, de június hónapban ez is publikussá válik.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés