ACNEWS

Kirúgták Polgár Árpádékat a temetői bulitúráról

St. Louis temető / Fotó: Shutterstock
St. Louis temető / Fotó: Shutterstock
A milliárdos üzletember a kedvenc amerikai városának temetőjében akarta megünnepelni feleségével a 25. házassági évfordulóját.
Hirdetés
Ad image

25 éve mondta ki egymásnak a boldogító igent Polgár Árpád és Polgár Tünde. Kedvenc városukban, New Orleansban ünnepelték az évfordulójukat, ahol a híres temetőt, a három részből álló St. Louist is meglátogatták. Csakhogy a bulitúráról kidobták őket – írta az origo. A temető jellegzetessége, hogy szinte csak kriptákból áll. De egyébként a városképnek ugyanúgy része, mint a dzsesszbárokkal zsúfolt francia negyed, így rengeteg turista látogatja. Csak vezetett túrán lehet részt venni, Polgár Árpádék azonban lekésték ezt. Csak a portás megvesztegetésével tudtak bemenni. Még eljutottak egy vudu papnő sírjáig, utána kidobták őket.

50 dollár volt a kenőpénz

„Életünkben először kidobtak bennünket a temetőből! Mondjuk ez szerintem jó, mert ezzel azt mondják, hogy még nem vagyunk oda valók” – magyarázta Polgár Tünde. „Az van, hogy az összes jegy elkelt, mire kimentünk a temetőbe. Volt ott egy portás, és mivel mi magyarok vagyunk, hát bepróbálkoztunk. Először próbáltam egy tízessel, de éreztem, hogy kevés lesz. Bár szerintem csak hülye volt, mert nem fogadhatja el ott, ahol kamerák voltak. Végül vagy ötször elmondta, hogy fejenként huszonöt dollár a túra, mire Tünde adott neki egy ötvenest. Végül be is engedett minket, de egy perc múlva érkezett valaki, aki kizavart minket” – mesélte Polgár Árpád.

Vudu papnő átkát bánták

Tünde szerint „… Ez a vudu papnő átka volt, hiszen az ő sírjához még eljutottunk. De az is lehet, hogy a Nicolas Cage megtudta, hogy jövünk, és kidobatott minket… Mert hogy a színész abban a temetőben vett sírhelyet a családja számára, és megépíttette a piramist, ami majd a síremléke lesz neki és a rokonainak. Szerintem ő néz minket, és tudja, hogy mennyire utálod őt…” – vélte Polgár Tünde.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés