ACNEWS

Kísért a sors: mindenki meghal, aki megkéri ennek lánynak a kezét

Kaitlin / Fotó: Instagram-képernyőkép
Kaitlin / Fotó: Instagram-képernyőkép
A 35 éves lány már retteg, nem mer randevúzni. De a második vőlegénye iránti gyászt a férfi mocskos titka is megfertőzte.
Hirdetés
Ad image

Kaitlyn, akinek a története a Guardianen jelent meg, még 2018-ban ismerkedett meg egy társkereső alkalmazáson későbbi vőlegényével, Eric-kel. A férfi jóképű volt, vicces, kedves, beszédes, érdekes. Minden, amit egy fiatal lány keres egy férfiban. „Azonnal belezúgtam. De volt valami, amit el kellett neki árulnom. Három évvel korábban egy Mike nevű fiúval randiztam. A 30. születésnapomon a szüleim egy házibulit rendeztek nekem. Mindenki remekül érezte magát, amíg meg nem hallottam, hogy a bátyám Mike nevét kiabálja. A hangok irányába rohantam. Ekkor láttam meg, ahogy a szerelmem a medence mellett, a földön fekszik. Megcsúszott és beleesett a vízbe. Nem lélegzett. Kétségbeesetten próbáltam újraéleszteni, de eszméletlen maradt.” – kezdett bele a történetbe a lány. Eltört a gerince és agysérülsét szenvedett, az orvosok pedig kereken kimondták: nem fog felébredni.

A történelem megismétli önmagát

„Hat nappal a születésnapom után fogtam Mike kezét, miközben lekapcsolták a gépekről. A sokk és a gyász elviselhetetlen volt. Borzalmas volt újra élni a történteket, miközben elmeséltem Ericnek. De úgy gondoltam, ha van közös jövőnk, annak a teljes őszinteségen kell alapulnia. Eric pedig csodálatos volt, ahogy meghallgatott, biztonságban éreztem magam. Öt hónappal később költöztünk össze, majd 2019 decemberében, a Central Parkban megkérte a kezemet. Olyan volt, mint egy tündérmese. Újra rám talált a szerelem.” – mesélte Kaitlyn. Arra készültek, hogy 2020 augusztusában mondják ki a boldogító igent. De volt egy csavar a történetben.

„Az esküvőnk előtti estén a barátainkkal és a családdal vacsoráztunk, ahol Eric beszédet mondott arról, mennyire szeret engem. Jó éjt puszit adtam neki és elmentem a szobámba. Eric a bátyjánál lakott ez idő alatt. Másnap reggel a telefonom csörgésére keltem. Anyám hívott: Kaitlin. Le kell jönnöd.” – folytatta a történetet Kaitlyn, aki addig nem volt hajlandó lemenni, amíg anyja meg nem mondta mi történt. „Eric kora reggel meghalt.” – hangzott a válasz. „Pillanatképekben emlékszem csak arra, ami ezután következett. Összeestem az ágyon, küszködtem a lélegzetvétellel. A boncoláson kiderült, hogy Ericet 33 évesen szívroham vitte el. Egy olyan betegség miatt, amiről senki se tudott.” – emlékezett vissza a lány.

Mindig van egy csavar

Ahogy teltek az évek Kaitlyn megtanult együtt élni a gyászával. „A hordatlan menyasszonyi ruhám még mindig a szekrényemben lóg, a gyűrűmet különleges alkalmakkor mindig felvettem. Úgy éreztem, ezzel tisztelgek Eric előtt. De jött egy csavar. Tavaly november 20-án, Eric születésnapján  az Instagramot pörgettem, amikor szembejött egy poszt, amiben megemlékeznek valakiről, aki meghalt és ugyanaz volt a vezetékneve és a születésnapja, mint Ericnek. Azonban az is kiderült, hogy a poszt írójával ünnepelte az utolsó születésnapját. Arra gondoltam, hogy milyen bizarr egybeesés. Különösen azért, mert olyasvalakitől származott, aki évekkel korábban már hallott a történetemről, és akkor megkeresett.” – mondta Kaitlyn.

A posztoló és az özvegy pedig az elmúlt években tartották a kapcsolatot. Éppen ezért meg is nyitotta az Instagram-sztorit, amiből kiderült, hogy tényleg Ericről van szó benne. Kaitlyn üzenetet küldött a másik nőnek, hogy magyarázza már el, mi ez az egész. Két órával később kapott választ képernyőképek kíséretében. „Ericet egy társkereső alkalmazáson ismerte meg még 2019 márciusában. Elkezdtek találkozgatni és 15 nappal az esküvőnk előtt még tartották a kapcsolatot.” – folytatta a történetét. Kaitlyn pedig sokkot kapott. „A kapcsolat, amiről azt hittem…a férfi, akit gyászoltam – az egész hazugság volt.” – zárta a gondolatait.

Egyedül kellett feldolgoznia, ami történt. A barátai, ismerősei ugyanis nem akartak hallani a fordulatról, mondván, halottról jót vagy semmit. Csak azt hajtogatták, hogy Eric szerette őt. Kaitlyn azóta depresszióval és szorongással terápiára jár, hogy majd egyszer szorongás és félelem nélkül, szabadon tudjon randizni. Anélkül, hogy a gyász kísérné őt lépésről lépésre.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés