ACNEWS

Fagyival mentette meg édesapja életét a hatéves miskolci kisfiú

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
A kis Noel lélekjelenlétének köszönhetően, az édesapja túlélte a balesetet, melyet a nagy meleg és egy darázscsípés okozott.
Hirdetés
Ad image

A hatéves kisfiú, hétvégén az édesapjával időzött kint a kertben Miskolcon. A tikkasztó forróságban, az apuka, egy vizes törülközővel frissítette fel az arcát. Csakhogy nem vette észre, hogy a rongyban, egy lódarázs is hűsölt. A méretes szárnyas rovar arconcsípte a férfit, aki először, forróságot érzett, majd elájult és beütötte a fejét.

A kisfiú megrémült eszméletlen apukája láttán, de megőrizte lélekjelenlétét, nem kezdett el pánikolni. Helyette egyből az édesanyját hívta telefonon, aki értesítette a mentőket. Ezután konferencia beszélgetésben látták el szakszerű tanácsokkal a gyereket.

A mentők útmutatása alapján egy kéznél levő jégkrémet tett az apuka mellkasára, ezzel ellenőrizve a légzés intenzitását. A kiérkező orvosok bejutását segítve megkötötte a kutyát és az utca végén várta a segítséget, amely időben meg is érkezett , és két életmentő injekció és kezelés során visszatért az élet az apukába – számolt be róla a boon.hu.

A férfinak 15 percen múlott az élete.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés