ACNEWS

Kokainos orgia ütötte ki a pilótát, másnap már repült

Fotó: Unsplash/ William Hook
Fotó: Unsplash/ William Hook
Azzal hencegett az egyik stewardessnek, hogy „nagyon rossz fiú” volt.
Hirdetés
Ad image

A nős, egygyermekes pilóta a British Airways egyik utasszállító repülőgépével landolt Johannesburgban. Ezt követően alaposan kihasználta az Egyesült Királyságba való visszatérés előtti szünetet. Másnap volt annyira ostoba, hogy a személyzet tagjainak sms-ben ecsetelte, mi mindent művelt az éjszaka.

Ebből kiderült, hogy egy night clubban összeismerkedett két helyi férfival, egy walesi nővel valamint egy fiatal spanyol éjszakai pillangóval. Mindannyian alaposan felöntöttek a garatra, majd eltántorogtak a szállodájuk bárjáig. A walesi nő kijelentette, hogy arra az estére a pilótát választja partnerének.

Még a szálloda bárjában is elfogyasztottak jó pár italt. Eközben a pilóta és az angol nő között elcsattant pár csók, majd az egyik férfi lakásán kötött ki a társaság. Kicsivel később a nők ledobták felsőiket, topless táncoltak és elkezdtek kokainozni. Azt is kitalálták, hogy a spanyol nő melleiről lenne a legjobb felszippantani a kokaincsíkokat. Az első tiszt másnap olyan fáradt volt, hogy délután 14:00 óráig nem bírt felkelni – írja a mirror.co.uk.

A pilóta kollégái természetesen tájékoztatták a feletteseiket a történtekről, aki törölték a Dél-Afrikából Londonba tartó járatot. Mindez mintegy 100 ezer fontjába (több mint 43 millió forintjába) került a légitársaságnak. Az első tiszt egy nappal később már utasként repült vissza Angliába. A Heathrow repülőtéren végzett drogtesztje még a történtek után másfél nappal később is pozítív lett.

„Minden esetben a biztonság az elsődleges prioritásunk. Az ügyet továbbítottuk a CAA-nak (az Egyesült Királyság légiközlekedési szabályozó hatósága – a szerk.) és az érintett pilóta már nem dolgozik nálunk ” – nyilatkozta a British Airways szóvivője.

Valószínűleg új foglalkozás után kell néznie, mert ezek után soha többé nem vezethet repülőgépet.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés