ACNEWS

Koldulás miatt is intézkedtek a rendőrök a villamoson tartott razzián

Ismét az 1-es villamos vonalán tartott ellenőrzést a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) - tájékoztatta a BKK hétfőn az MTI-t.

 

Hirdetés
Ad image

Ismét az 1-es villamos vonalán tartott ellenőrzést a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) – tájékoztatta a BKK hétfőn az MTI-t.

 

A közleményben emlékeztettek, hogy a közösségi közlekedési eszközökön az utasok biztonságáért tart rendszeres ellenőrzést a BRFK és a BKK a nemrégiben kötött stratégiai partnerség alapján.
Múlt szerdán az 1-es villamos megállóhelyeit és környéküket ellenőrizték. Az akció során a rendőrök koldulás miatt négy esetben intézkedtek, két szabálytalan gyalogossal szemben eljárást kezdeményeztek, közterületi alkoholfogyasztás miatt pedig egy szabálysértési feljelentést tettek.
Köztisztasági szabálysértés miatt egy alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki, míg három emberhez mentőt kellett hívni. Elfogtak egy 44 éves férfit, aki kábítószer-fogyasztás jeleit mutatta – közölték.     

A közleményben hangsúlyozták, a BKK és a BRFK a stratégiai együttműködésben „kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát”. A megállóhelyeket és környéküket, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket figyelembe véve továbbra is várhatók hasonló akciók a fővárosban – írták.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés