ACNEWS

Kómában fekszik a 17 éves pilóta lány, aki Dunakeszin zuhant le

Fotó: tv2-képernyőkép
Fotó: tv2-képernyőkép
Egyelőre rejtély, hogy miért csapódott a földbe a vitorlázógép, amelynek vezetője kómában, lélegeztetőgépre kötve fekszik.
Hirdetés
Ad image

Egy fiatal pilóta lány vezette azt a vitorlázó repülőt, ami váratlanul magasságot vesztett és irányíthatatlanul a földbe csapódott Dunakeszin, a reptéren. Hogy mi okozta a bajt, csak a gép vezetője tudná elmondani, aki kómában fekszik, légzését gép segíti. A baleset tegnap délután történt.

Az elsődleges információk szerint légörvény okozhatta a zuhanást. Szerencsére a pilóta egyik családtag gyorsan riasztotta a mentőket, miután a gép eltűnt a levegőben. Fiatal vezetőjét életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel vitték kórházba. Kiderült, hogy a koponyája több helyen betört, és a lábai is súlyosan megsérültek. A gépe felismerhetetlenségig összeroncsolódott, és a szárnya is leszakadt a becsapódáskor. A Tények információja szerint már a helyszínen életmentő beavatkozásokra volt szükség, a 17 éves fiatalt lélegeztetve szállították kórházba. Az ügyben a rendőrség és a légügyi hatóság nyomoz.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés