ACNEWS

Koponyák a hűtőben: Hány nőt ölt meg a 40 éves gyógyszerész?

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
A 39 éves gyógyszerész összesen 20 nőt ölt meg, maradványaikat a lakásában tartotta. A saját szomszédja kivégzése buktatta le.
Hirdetés
Ad image

A 39 éves Miguel Cortes gyógyszerészként dolgozott, de rendszeresen fellépett amatőr színészként és híres volt emberi jogi aktivista tevékenységéről is. Most azonban élete hátralévő részét a rácsok mögött töltheti, ugyanis a rendőrség szerint minimum 7, de inkább 20 nő meggyilkolásáért lehet felelős. A férfit azután tartóztatták le, hogy megölte a 17 éves szomszéd lányt a saját lakásában, majd nyakon és háton szúrta annak anyját is. A szomszédok értesítették a rendőröket.

Az eset után házkutatást tartott nála a rendőrség, ami során több nő maradványaira bukkantak Miguel lakásában. Beleértve koponyákat a szoba különböző részein, köztük a hűtőszekrényben is, ahol a vasárnapi leveshez való ételek mellett hevertek a testrészek. Ha ez nem lett volna elég, a férfinél a hullák eltüntetéséhez szükséges vegyszereket, valamint az áldozatok azonosító okmányait is megtalálták. Miguel a földi maradványok és az iratok alapján legalább 7 nőt gyilkolt meg. Azonban a nyomozók gyanítják, hogy ez a szám több is lehet. A helyi sajtó pedig alaphangon 20 áldozatról beszél.

A FanPage értesülései szerint a rendőrség a házkutatás során 20 nő maradványaira bukkant. Megtalálták a férfi naplóját is, amelyből kiderült, hogy Miguel precíz modus operandit (kriminológiában, a bűnözők által használt, rájuk jellemző munkamódszer – a szerk.) követett a bűncselekményei során. A jelek szerint a sorozatgyilkos az áldozatainak többségét az interneten cserkészte be. Közéjük tartozik a 22 éves diák, Frida Sofia is, akinek az eltűnése még 2015-ben kavart nagy port Mexikóban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés