ACNEWS

Borzalom: kötőtűt találtak egy 5 hónapos baba szívében

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Az orvosai sokkot kaptak, amikor meglátták a röntgenfelvételt.
Hirdetés
Ad image

Amikor a kínai Shaanxi tartományban egy kisbaba az otthonában khirtelen remegni kezdett, majd egymás után többször is elájult, a szülei azonnal bevitték a Xi’an gyermekkórházba. A kislány állapota nem javult, ezért az orvosai azonnal több vizsgálatot is elvégeztek.

Sokkot kaptak, amikor megnézték a baba mellkasáról készült röntgenfelvételt. Azt látták ugyanis, hogy egy négy centiméteres tű szúródott a kislány szívébe. Ráadásul áthatolt a baba hasán, és a bal kamrában – innen látja el a szív vérrel a szervezetet – akadt meg.

A kislányt azonnal a műtőbe vitték, és az orvosi team egy sürgősségi műtét során azonnal eltávolította az idegen tárgyat a baba szívéből – írja a bild.de.

Az orvosszakértők szerint a sokkos állapotban lévő szülőknek fogalmuk sem volt arról, hogyan kerülhetett a tű a kisbabájuk testébe. Valószínűleg a kislány véletlenül nyelte le az éles tárgyat.

Az öt hónapos kisbaba a műtét után az intenzív osztályra került, megfigyelésre. Igaz, hogy a testét tapaszok fedik és csövek lógnak ki belőle, de – csodával határos módon – mégis életben van.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés