ACNEWS

 Közös nyaralásra készül a válófélben lévő sztárpár

A pszichológus lapunknak elárulta, hogy Peller Anna és Lukács Miki közös gyermekére milyen befolyással lehet a szülők médiahírverése.

Hirdetés
Ad image

A pszichológus lapunknak elárulta, hogy Peller Anna és Lukács Miki közös gyermekére milyen befolyással lehet a szülők médiahírverése.

Peller Anna és Lukács Miki 14 év után válni készülnek. A házaspár egy kellemes hangvételű videóban jelentette be rajongóiknak a hírt, továbbá mindenkit biztosítottak arról, hogy a kilenc és féléves lányuk, Annabella érdekeit szem előtt tartva, barátként folytatják tovább.

A Blikk legutóbb a Segítség! Iskola! Avagy túlélőkalauz szülőknek című darab olvasópróbáján csípte el a papíron még házas hírességeket. A darabban Miki Simon Kornéllal játszik együtt, az eseményt pedig Peller Anna moderálta. A napilap szerint mindketten mosolyogtak, kedvesen beszélgettek egymással, olykor ösztönösen meg is érintették egymást. A leghalványabb jele sem érződött, hogy éppen válni készülnek.

„Úgy gondolom, jól látszik, hogy megmaradtunk egymásnak barátként. Anna itt van mellettem, segít, amiben kell, és ez fordítva is igaz, számíthat rám. Attól függetlenül, hogy elválunk, örömmel vállalta, hogy moderálja ezt a sajtóeseményt. Teljesen normális számunkra, hogy jóban maradtunk, ahogyan az is, hogy hiába a válás, együtt megyünk nyaralni.” – árulta el a napilapnak Miki.

Mint ahogy korábban a videójukban is hangoztatták, szerelmük átalakult egyfajta testvéri viszonnyá, és a továbbiakban is barátként fognak egymásra tekinteni. A közös gyermekük érdekében, mondhatni ugyanúgy folytatják az életüket.

„Az együttélés mindenképp jó a gyereknek, főleg, ha otthon továbbra is harmonikus köztük a kapcsolat. Kérdés, hogy ezek után hogyan tudnak majd nyitni mások felé, mert ez a gyereket akár össze is zavarhatja. Az új kapcsolatok létesítésének lehetősége nyitott, ezzel egy iskoláskorú gyermek már tisztában van. Aztán eljöhet az az idő is, amikor a gyermek a szülőknek szegezi: hát nem ezt igértétek! A gyermek bizonytalansága a válás tudatával folyamatosan felszínen lesz, sőt, nem kis energiát fog fordítani arra, hogy a szülőket összetartsa” – magyarázta az AcNewsnak Királymezei Ágnes, pszichológus.

A szakember úgy véli, a Miki által is említett közös nyaralás a gyerek érdekében ideális lehet, de a megváltozott életkörülményekből adódóan szintén negatív következményekkel járhat.

„Mindenképpen pozitív lehet az elvált szülőkkel a későbbiekben is a közös nyaralás, persze a nagyobb gyermekek már véleményt is mondanak erről, vagy akár ellenállásukat is kinyilváníthatják. Jelen helyzetben, amíg közös fedél alatt élnek a szülők, és minden látszólag úgy megy mint régen, addig kevés probléma adódhat, de folyamatos félelem a gyermekben ott lesz a lelke mélyén, hogy az elvált szüleik meddig bírják ezt” – fogalmazott a pszichológus.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés