ACNEWS

L.L. Junior szeret bírságot fizetni – megint lebuktatta magát

L.L. Junior nem tanul a hibájából Fotó: L.L. Junior Instagram
L.L. Junior nem tanul a hibájából Fotó: L.L. Junior Instagram
A rapper nem tanul a hibájából: újra és újra a kocsijában, vezetés közben él társadalmi életet, és fizeti miatta a büntetést. Mintha ezt szeretné.
Hirdetés
Ad image

Aki ismeri L.L. Juniort, az tudja: a rappert hatalmas szívvel és makacs természettel áldotta meg a sors. Ennek tudható, hogy sikerben és jólétben telnek a mindennapjai. De ami az egyik oldalon áldás, a másikon átok. Nem képes leszokni arról, hogy vezetés közben telefonáljon, élőben videózzon, és mindezt büszkén hirdesse is. Emiatt persze mindig megüti a bokáját, és egyáltalán nem hajlandó tanulni a hibájából. Ez február 6-án ismét bebizonyosodott, amikor megosztott egy képet magáról vezetés közben. „Csak a munka 0-24-ben” – írta a képhez. Amin jól látszik: vezetés közben fogja a telefont. Amit a KRESZ szigorúan tilt.

Rajongótábora ennek ellenére folyamatosan nő, imádják őt a fiatalok és idősek egyaránt. „Vezetés közben telózni, Juni, ebből megint cikk lesz” – figyelmeztette finoman az egyik szemfüles követője. Az Origo arra emlékeztet: a vezetés közbeni mobiltelefon használatát 15000 forintos helyszíni bírsággal és 3 büntetőponttal büntetheti a rendőr. Ha feljelentés születik, akkor szabálysértési eljárásban 30 000 forintra emelkedik a bírság. Tavaly augusztusban L.L. Junior és G.w.M a Petőfi hídon száguldozott, nem törődve a sebességkorlátozással és azzal sem, hogy másokat is veszélybe sodortak. A produkciót mindketten kiposztolták, ami Junior számára hat büntetőpontot, és majdnem százezer forintos bírságot ért.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés