ACNEWS

Lábon lőtte magát L. L. Junior, nincs ügyvéd, aki kimossa

Elszabadultak az indulatok a tegnapi válóperes tárgyaláson/fotó: Life TV
Elszabadultak az indulatok a tegnapi válóperes tárgyaláson/fotó: Life TV
Óriási hibát követett el a rapper, amikor a Petőfi hídon száguldozva videójában lebuktatta magát és G.W.M.-et is.
Hirdetés
Ad image

Lábon lőtte magát L.L. Junior az emlékezetes éjszakai száguldozással. A rapper menőzni próbált a Mercedesével, amikor a Petőfi hídon Buda irányából Pest felé 100 kilométeres sebességgel száguldott át a Dunán. Ráadásul le is videózta, amint a barátja, G.W.M. egy BMW-vel leelőzte őt. Majd a felvételt a netre kitette. „Ezek a BMW-sek, gyerekek! 130-cal, döbbenet! Ki ez?” – tette fel a költői kérdést Junior. Aki néhány lájkért a Mercedes és a BMW tulajdonosok örök ellentétét próbálta így meglovagolni.

Lesi László, alias L.L. Junior szeptember 12-én bíróság elé áll, ahol a gyermekelhelyezés. kislánya Lili sorsa a tét – írta a Bors. A taláros testület ilyenkor a szülők felelősségtudatát is vizsgálja. Ehhez a válófélben lévő rapper az ominózus videóval olyan bizonyítékot szolgáltat, hogy a felesége, Kinga kívánni sem tudna jobbat. Vélhetően nincs olyan ügyvéd, aki Juniort kimosná a bajból, amibe magát sodorta.

A zenész látszólag föl se fogta, hogy mit csinált. A közelmúltban egy száguldó autós halálra gázolt  az Árpád hídon egy vétlen kerékpárost, ami az egész országban kiverte a biztosítékot. Junior pedig? Száguldása után a sajtót bírálta, mindenkit kiosztott, hogy szerinte kinek mivel kéne foglalkoznia. Csak épp a saját felelőtlenségét nem látta be. Nagy valószínűséggel hosszú időre bevonják a jogosítványát. De nemcsak az övét, hanem G.W.M-ét is.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés