ACNEWS

Lajcsi lánya újra megszólalt: ezért rúgta ki a milliárdos pasiját

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram
Galambos Bogi elárulta, neki nem szponzor kell, aki anyagilag támogatja az életét, hanem őszinteség, tisztelet és bizalom.
Hirdetés
Ad image

Különös nyilatkozatban árulta el Lajcsi lánya, miért rúgta ki a milliárdos pasiját, Csipak Pétert. Mint az AcNews két hete megírta, Boglárka fél év után szakított a szerelmével. Most ellentmondásos nyilatkozatot adott az okokról és a szakítás utáni kapcsolatukról

„A pletykákkal ellentétben senki nem csalt meg senkit. Egyszerűen úgy érzem, ebben a kapcsolatban ennyi volt. De a szakításunk ellenére én ma is a legnagyobb tisztelettel tekintek Péterre, és ez kölcsönös. Jóban maradtunk, nincs harag közöttünk, csak másfelé vitt minket az élet – magyarázta a Best-nek Galambos Boglárka.

„Én sosem leszek az a nő, akinek a párja szponzorálja az életét. Nekem erre nincs szükségem. Én mindent meg tudok teremteni magamnak. Nekem egy társtól nem egzisztenciális támogatás kell, sokkal inkább lelki. És persze szívesen fogadom, ha a tapasztalataival is segít és épít engem. De mindezek előtt számomra a kölcsönös bizalom, őszinteség és tisztelet a legfontosabbak. Ezek olyan alappillérek, amelyek nélkül szerintem nem beszélhetünk szeretetteljes és működőképes kapcsolatról” – tette hozzá Bogi.

Ebből az következik, mintha épp ezeket hiánya miatt szakított volna a nála 29 évvel idősebb Csipak Péterrel. Mégis azt állítja, hogy a legnagyobb tisztelettel  tekint rá.

„A pletykákkal ellentétben senki nem csalt meg senkit. Egyszerűen úgy érzem, ebben a kapcsolatban ennyi volt. De a szakításunk ellenére én ma is a legnagyobb tisztelettel tekintek Péterre, és ez kölcsönös. Jóban maradtunk, nincs harag közöttünk, csak másfelé vitt minket az élet” – magyarázta Bogi a lapnak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés