ACNEWS

Lajcsi már a saját halálát emlegeti, a börtön helyett kórházba menne

A trombitásnak a trombitálás okozta a súlyos betegségét.

Hirdetés
Ad image

A trombitásnak a trombitálás okozta a súlyos betegségét.

Az ország egyik fele aggódik Lagzi Lajcsi egészségéért, a másik fele nem hiszi el, hogy tényleg súlyos beteg. Utóbbiak úgy vélik, csak trükközik a trombitás, hogy a jövő hét szerdáján ne kelljen bevonulnia a kecskeméti börtönbe.

Mint azt az AcNews megírta, a közműlopásért 3 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélt Galambos Lajost február 15-én, reggel 7 órakor várják az ország legenyhébb – a kecskeméti Parkettásként ismert – börtönébe. Csakhogy Lajcsiról nemrég ijesztő fotók jelentek meg: az arcán maszk volt, állítólag a fulladásos rohamai miatt ment kivizsgálásra.

Az eredmények pedig lesújtóak voltak. Olyannyira, hogy halasztási kérelmet adott be a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának, amiben egészségügyi okokra hivatkozva kérte a bevonulási időpont elhalasztását. Lajcsit jelenleg is a tüdőgyógyászaton kezelik, információink szerint halasztást kért a bevonulásra.

„A trombitálás gyógyíthatatlan károkat okozott. Olyan a tüdőm, mintha az elmúlt 50 évet kőkeményen végigdohányoztam volna” – nyilatkozta keserűen Lajcsi a Storynak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés