ACNEWS

Lajcsi nagy pofont kapott a börtönben, siratja az utolsó esélyét

Fotó: TV2
Fotó: TV2
Nagy harcos a lopásért elítélt trombitás, a szabadulásában reménykedve munkát adott az Alkotmánybíróságnak is.
Hirdetés
Ad image

A jogerősen 3 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélt Galambos Lajcsi kuncsorgott már kegyelemért a köztársasági elnöknél. Levelének tartalmát még a sajtóval is megosztotta, de Novák Katalin lesöpörte az asztalról. Mint azt az AcNews megírta, Galambos Lajost közműlopásért a bíróság jogerősen szabadságvesztésre ítélte. De ő mindent kitalált, hogy ne kelljen börtönbe vonulnia. A trombitás utolsó esélyként az Alkotmánybírósághoz fordult jogsegélyért. Arra hivatkozott, hogy más ügyben hallgatták le őt a rendőrök, azonban az így megszerzett információkat a közműlopási nyomozáshoz csatolták. Ami szerinte jogszabályellenes.

Csakhogy az Alkotmánybíróság elutasította a zenész panaszát. Így bele kell törődnie, hogy a többi rabhoz hasonlóan neki is le kell ülnie a rá kiszabott börtönbüntetést. „Az indítványozó által előadott érvek ezért az Alaptörvény XXVIII. cikk (1) bekezdésével összefüggésben nem vetik fel a Budapest Környéki Törvényszék döntését érdemben befolyásoló alaptörvény-ellenesség kételyét, és nem alapoznak meg alapvető alkotmányjogi jelentőségű kérdést sem”  írta a PestiSrácok.

Galambos Lajost a rossz hír a börtönben érte utol. Már tudja, hogy ezzel becsukódott előtte minden kiskapu. Az otthonápolási kérelmét is elutasították korábban. Pedig az ügyvédje egy hónapja azt állította, hogy védence állapota napról napra rosszabb.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés