ACNEWS

Lángoló autóból mentett ki egy kerekesszékest az ismeretlen nő

Fotó: YouTube/FOX 4 Dallas-Fort Worth
Fotó: YouTube/FOX 4 Dallas-Fort Worth
Szuperhős-üzemmódba kapcsolt, hogy segítsen. Aztán eltünt.
Hirdetés
Ad image

A Mississippiben élő Tammi Arrington egy barátját látogatta meg Texasban, hogy segítsen neki a költözésben. A nő ahelyett, hogy reggel elment volna a barátjával vásárolni, úgy döntött, inkább az új otthonban rendezkedik. Amikor kinézett az ablakon, azt látta, hogy az egyik ott parkoló autó kigyulladt, majd észrevette, hogy a sofőr is a kocsiban ül.

Azonnal kirohant a házból, kinyitotta az autó ajtaját és azt kiabálta a benne ülő férfinak, hogy gyorsan szálljon ki az autóból. A dallasi Dennis Brown erre azt válaszolta, hogy nem tud, mert deréktól lefelé béna. Erre a nő kirángatta a férfit a kocsiból, mielőtt a lángok teljesen elborították volna az autót. Először egyébként a kerekesszéket vette ki, de hamar rájött, hogy nincs elég ideje összerakni. Végül mindketten távol kerültek az tűztől, amíg a helyi tűzoltóság el nem oltotta a lángokat.

Brown a káosz közepette nem tudta meg a nő nevét, de szerettei később kiderítették. Amikor Dennis is felkereste a nőt, már senki sem volt otthon, Tammi elutazott. Innentől kezdve a férfi küldetésének tekintette, hogy felkutassa a számára ismeretlen irgalmas szamaritánust, hogy megfelelő módon kifejezhesse a háláját – írja a nypost.com.

Éppen ezért beleegyezett, hogy a Fox 4 interjút készítsen vele, abban a reményben, hogy rátalál az ismeretlen jótevőre. „Csak most döbbentem rá, hogy milyen veszélyben voltam” – mondta Brown. – „Ha Tammi nincs, nem tudom, hogyan jutottam volna ki. Az is lehet, hogy ma már nem lennék itt, ha Tammi nem érkezett volna a segítségemre”.

Szerencsére Arrington barátja látta az adást, és tudatta Tammivel, hogy keresik. Felvette a kapcsolatot a Fox 4-gyel is, és az állomás segített Brownnak, hogy elérhesse Arringtont. Tammi azonban nem gondolja, hogy különösebb elismerést érdemel tettéért. „Örülök, hogy Dennis jól van” – mondta a nő. – „Szerintem ez egy egyszerű emberi reakció volt. Úgy gondolom, ha mások lettek volna a helyemben, ugyanezt tették volna.”

Brown mindenesetra azt tervezi, hogy amikor Arrington legközelebb a városban lesz, elviszi őt és a barátját vacsorázni, hálás édesanyjával, Juliával együtt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés