ACNEWS

Látványosan megváltozott a TV2 sztárja, mi történhetett vele?

Bár a műsorvezető kisimultnak tűnik, láthatóan megváltozott. 

 

 

Hirdetés
Ad image

Bár a műsorvezető kisimultnak tűnik, láthatóan megváltozott. 

 

 

Erika a Maldív- szigeteken pihente ki az elmúlt időszak fáradalmait. Az itt készült és közösségi oldalán megosztott fotók viszont sokak számára aggasztóak.

”Nem tudom, mi okozza ezt nála, a túlzott fogyókúra talán, remélem nem beteg, de én nem értem: senki nem jelzi felé, hogy mennyire kórosan sovány? A nadrágban alig látszik a lába. Úgy emlékszem, amikor ez a műsor elindult, akkor még olyan jól nézett ki, szép és csinos volt, öröm volt ránézni. Most pedig szinte csontsovány! Emberek, figyelmeztessétek már, ne tegye magát tönkre, neki ez tetszik?” – szúrta ki a Bors az egyik kommentet, amelyben már valaki észrevette a hihetetlen változását.

Azt nem tudni, hogy látványos fogyásának mihez van köze, talán más vállalkozókhoz hasonlóan a tavalyi év őt is megviselte. 
2022 tavaszán minden tapasztalat nélkül vágott bele a szépségszalonja megalapításába. A Több mint Testőr műsorvezető-producereként mindig is közel állt hozzá a szépségipar, ezért Erika alázatosságának és a műsorból szerzett tudásának köszönhetően megszületett a szépségszalonja Nagykovácsiban. Bár a szalon nyitása után özönlöttek a vendégek, a kezdeti siker és lelkedés idővel jelentősen alábbhagyott. Ráadásul újdonsült vállalkozóként kellett megküzdenie a háború okozta infláció nehézségeivel.

„A tavaszi megnyitó utáni első hónapokban nagyon jó volt a forgalom, de most a nagykovácsi lakosok, akik a vendégkörömet alkotják, a nyári meleg hónapokat a vízparton, távol a településtől töltik. Remélem, hogy őszre visszatér minden abba az ütembe, amire építettem a szépségszalonomat. A nyitás óta annyi minden történt a nagyvilágban, háború, euró árfolyam, áremelések, hogy egészen biztos, hogy újra nem vágnék bele. A nehezítő körülmények ellenére viszont igyekszem kihozni belőle a legtöbbet” – mesélte korábban a lapunknak Erika, aki ekkortájt fogott bele az építkezésbe, így már nem marad ideje a nyaralásra, ami az idén azonban bepótolt.Remélhetően feltöltődve tér haza, és újult erővel veti bele magát a munkába.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés