ACNEWS

Lebukott a városban újra 100-zal száguldozó L.L. Junior

Fotó: TV2
Fotó: TV2
A rapper ismét a megengedett maximális sebesség duplájával repesztett, és még mindig van jogosítványa.
Hirdetés
Ad image

L.L. Junior megint saját magát buktatta le, amint ismét megszegte a KRESZ-t. Ugyanis a Redditen megosztotta, hogy éppen mennyivel száguld. A netezők azonnal kiszúrták, hogy a megengedett sebesség duplájával. A fotón ugyanis jól látszik, hogy a GPS kijelzőn villog az 50-es tábla. A zenész viszont 99-cel repeszt, ráadásul lakott területen belül. A rajongók közül valaki rögtön feltette a költői kérést: „50-es táblánál 100-zal?? Miért van még jogosítványa?” 

„Az a baj, az ilyen abból se tanul, ha ugrik a jogsija, mert anélkül is simán vezet. Itt még az autóelkobzás se játszik, mert van még otthon legalább 5 másik. Külföldön sok helyen játszik már a letöltendő közúti veszélyeztetés miatt…” – idézett a Ripost egy másik posztolót. Egy olvasó azt fejtegette, hogy akivel már történt egy tragédia, miért nem tartja be a szabályokat. 

L.L. Junior gyorshajtás miatt már többször lebukott. A legemlékezetesebb, amikor G.W.M-mel a luxusautóikban 100 kilométeres sebességgel hasítottak a Petőfi hídon, közben videózták egymást. Akkor a Budapesti Rendőr-főkapitányság a videó alapján hivatalból indított ellenük eljárást. Fejenként 90 ezer forint közigazgatási bírságot, valamint 6-6 közlekedési előéleti pontot kaptak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés