ACNEWS

2024. September 07.   |   Regina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Letartóztatják a jászberényi karateedzőt, amikor hazajön

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Bűnismétlés és a nyomozás akadályozásának veszélye miatt valószínűleg azonnal rács mögé kerül a jászberényi Rolika bántalmazója.
Hirdetés
Ad image

Szinte biztos, hogy a rabosítás után a bíróság letartóztatja a jászberényi Rolikát brutálisan bántalmazó karateedzőt. Aki még arról is hazudott, hogy bocsánatot kért a kisfiútól, akit felrúgott, majd egy vödör vízzel nyakon öntött  a szolnoki kalandparkban. A férfi nem véletlenül próbál mindent megtenni, hogy a kihallgatása előtt rendezze a kapcsolatát a felrúgott, megalázott gyerekkel. Még labdázni is akar vele a kertjében, ami nevetséges. Rolika édesanyja pedig nem szeretné, ha akár csak egy pillanatra is egyedül maradna a kisfiával a bántalmazó edző. Aki befolyásolhatja az áldozatot és veszélyeztetheti a nyomozás sikerét.

Az edző mindent tagad

Ráadásul a férfi volt barátnője azt állította RTL Híradónak, hogy az edző megverte őt. Mindezt egy korábban készült fotóval is igazolja,  amin véraláfutások látszanak az arcán. A nő elmondása szerint előfordult, hogy a férfi ököllel ütötte a fejét és a testét. „Nem egy pofont adott, vagy ilyesmi, hanem keményen, ököllel verte telibe a fejemet vagy a testemet, mintha edzésen lenne”. Egy alkalommal pedig a hajánál fogva cibálta ki az utcára. Az edző mindezt tagadta az RTL-nek, és azt mondta, hogy rágalmazásért feljelenti a nőt. Ugyanakkor az RTL Híradó beszélt az edző több korábbi tanítványával is. Egymástól függetlenül arról számoltak be, hogy a férfi verbálisan és fizikailag is bántalmazta volt barátnőjét.

Elvették a fekete övét

Egy másik nő a TV2-nek arccal és névvel arról beszélt, hogy az edző 17 évvel ezelőtt megerőszakolta. Elmondása szerint a férfi nem csak erőszakoskodott vele, de lelkileg is terrorizálta. Mint azt az AcNews megírta, a férfi jelenleg nyaral a családjával, a rendőrség már felvette vele a kapcsolatot. Amint hazaér, kihallgatják, és utána már egészen biztosan nem engedik haza. Eközben a Magyar Karate Szövetség örökre eltiltotta az oktatástól az edzőt. Kizárták a szervezetből, és nem szervezhetnek többé tábort sem. A bántalmazó férfit a szövetség megfosztotta Magyarországon a dan fokozat (fekete öv) viselésétől. És véglegesen eltiltotta a karate mester cím használatától is – adta hírül a telex.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés