ACNEWS

Létezik tartós megoldás a hüvelyszárazságra

Fotó: EverDerm
Fotó: EverDerm
A hüvelyszárazság kellemetlen tünetekkel jár, csakúgy, mint a viszketés, irritáció, égő érzés és hüvelytáji fájdalom.
Hirdetés
Ad image

Csakúgy, mint az arc és a test, a női intim területek is változnak az évek során. A szülés, a hormonális változások és az öregedés folyamata mind befolyásolják a női nemi szervek állapotát. Kutatások igazolják, hogy majdnem minden második 45 év feletti nő szenved valamilyen nőgyógyászati problémával, köztük hüvelyszárazsággal, melynek következtében nemcsak az életminőségük romlik, de a szexuális életük is.

Múlt heti cikkünk egyikében a menopauza leggyakoribb tüneteiről írtunk, melyek között a hüvelyszárazság is szerepel. Az EverDerm Klinika csapata erről a kellemetlen egészségügyi problémáról és a lehetséges kezelési lehetőségekről is nyíltan számolt be nekünk.

Változókorban a női nemi hormonok (többek között az ösztrogén) csökkent termelődése okozza a szeméremtesten és a hüvelyben kialakuló szárazságot. Ez a nőgyógyászati probléma azonban nem csak idős korban alakulhat ki. Fiatal nőknél általában a méhen vagy a petefészken végrehajtott műtéteket követően, a terhesség és a szoptatás ideje alatt, valamint fogamzásgátló tabletta szedésekor is kialakulhat ez az állapot.

A hüvelyszárazság tünetei közé tartozik a viszketés, a kisebesedés érzése, irritáció, égő érzés és hüvelytáji fájdalom. Amennyiben az elmúlt 4 hétben bármelyik, vagy akár az összes tünetet érzékelte magán, mindenképpen forduljon orvoshoz.

A hüvelyszárazság okozta panaszok enyhítésére gyakran hormontartalmú hüvelykrémet, illetve kúpot alkalmaznak. Azoknak a nőknek, akik nem szeretnének vagy nem alkalmazhatnak hormonokat, a hormonmentes készítmények jelentik a megoldást. Ezek a készítmények azonban csak a hüvelyszárazság tüneteit képesek enyhíteni, a probléma tartós kezelésére nem nyújtanak megoldást.

Korábban csak lézeres vagy műtéti eljárások léteztek a hüvelyszárazság tartós kezelésére, amelyek  nemcsak fájdalmasak voltak, de hosszú felépülési idővel is jártak. Az EverDerm Klinikán megtalálható Exilis Ultra Femme 360 gép azonban non invazív módon, azaz tű és szike használata nélkül biztosít gyors és fájdalommentes eljárást. Mindez segít a női intim egészség megőrzésében és regenerálásában, így a hüvelyszárazság kezelésében és megszüntetésében is.

Az FDA minősítéssel rendelkező gép monopoláris rádiófrekvenciát és ultrahang energiát használ fel, hogy teljes hüvelyfiatalító kezelést biztosítson. Beleértve a szeméremajkak, tehát a külső terület kezelését és a hüvelyfeszesítést. A kívánt eredmény eléréséhez mindössze 3 alkalom szükséges. Az EMSELLA gátizom erősítő eljárással kiegészítve pedig igazi csodákat lehet elérni az intim egészség területén. (x)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés