ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Lezárások Budapesten: autóval jobb kerülni ezeket a szakaszokat

Budapesti rakpart / Fotó: Shutterstock
Budapesti rakpart / Fotó: Shutterstock
Jelentős forgalomkorlátozásokra lehet számítani Budapest szerte az augusztus 20-ai ünnepség miatt. Mutatjuk merre jobb inkább gyalog menni.
Hirdetés
Ad image

Lezárásra kell készülni az egész fővárosban az augusztur 20-ai ünnepség miatt. Az Index arra figyelmeztetett, hogy a budai és pesti alsó rakpartot egyaránt nem lehet autóval megközelíteni. Ezen felül az Alkotmány utcát, a várban lévő Tárnok utcát a Dísz tér és a Szentháromság tér között, valamint a Várkert rakpartot és a Kós Károly sétányt szintén lezárják az autós forgalom elől.

Már a mai naptól kezdve nem járható a Műegyetem rakpart és a Budafoki út 1-1 szakasza sem. Estétől pedig a Széchenyi rakpart is áldozatául esik az ünnepségnek a Kossuth tér és a Széchenyi tér között.

Holnaptól időszakos lezárások tarkítják majd az ünnepnapot és a programokra való eljutási lehetőségeket. Így a Szent István teret, József Attila utcát a Bajcsy-Zsilinszky úttól egészen a Széchenyi térik, valamint a Szévhényi teret körben nem lehet majd megközelíteni. Este pedig, a tűzijáték alatt az intézkedés érinti a hidakat is. Aki ebben az időben szeretne Pestről Budára, vagy fordítva menni a Petőfi, Rákóczi, valamint az Árpád hidat tudja használni. Továbbá több rakparti szakaszt és a Margitsziget egy meghatározott részét is lezárják.

Mindemellett a körmenet miatt szakaszosan és időszakosan lezárják a Szent István tér – Zrínyi utca – Október 6. utca – József Attila utca – Széchenyi tér – Zrínyi utca – Szent István tér útvonalat, továbbá a Szent István tér – Zrínyi utca – Október 6. utca – József Attila utca – Széchenyi tér – Akadémia utca – Arany János utca – Sas utca – Szent István tér útvonalat is.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés