ACNEWS

2024. September 17.   |   Zsófia napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Lódarázs csípte meg Erdélyi Mónikát, nem sokon múlt a tragédia

Erdélyi Mónika újra tévézne/fotó: TV2
Erdélyi Mónika újra tévézne/fotó: TV2
A műsorvezető hosszú évekig meg volt róla győződve, hogy nem allergiás a darázscsípésre. Hát nagyon nagyot tévedett.
Hirdetés
Ad image

Lódarázs csípte meg Erdélyi Mónikát, nem sokon múlt a tragédia, ugyanis kiderült, hogy allergiás a méregre. A műsorvezető a YouTube csatornán panaszolta el a kálváriáját – írta a 24.  Mint mondta, vasárnap a lehúzott ablakon berepült az autójába egy lódarázs, ami megcsípte a derekát. „Az első pillanatban azt éreztem, amikor megcsípett, hogy picit megszédültem. A csípést követő percekben. De akkor még azt gondoltam, ebből nem lesz nagyobb probléma, mert nem vagyok allergiás a darázscsípésre. Legalábbis nem voltam” – idézte fel a történteket a műsorvezető. Rögtön felkeresett egy ügyeletes gyógyszertárat, ahol először antihisztamint, egy allergia vagy túlérzékenység elleni gyógyszert ajánlottak neki.

Mentőt akartak hívni hozzá

„Be is vettem gyorsan egyet. Mire beültünk a kocsiba, addigra a bal szemem úgy bepirosodott, hogy konkrétan vörös lett teljesen. De csak az egyik, nagyon csúnya lett. És elkezdett viszketni mind a két sarkam, majd a talpam is. Akkor már nagyon megijedtem, mert ilyet én még soha nem éreztem.” Mindez pár perc alatt történt, Mónika visszaszaladt a patikushoz, aki azt mondta neki, szíve szerint mentőt hívna hozzá. Viszont a legközelebbi ügyeletes orvos tíz percre volt tőlük, így Erdélyiék átgurultak hozzá. Addigra a műsorvezető hangja is kezdett elmenni.

Felment a láza és a vérnyomása

„Bekerültem a doktornőhöz, és el kell mondjam, hogy elképesztő ellátásban részesültem, szóval szuper jó volt a nővér vagy az asszisztens, az orvos azonnal megtett mindent, amit lehetett. Például kaptam a karomba egy branült, mert azt mondták, most egy ilyen három injekcióból álló koktélt fogok kapni” – mesélte Mónika. Mindeközben a a műsorvezető vérnyomása is felszökött, illetve be is lázasodott. Így miután megkapta a kezelést, fél óráig megfigyelés alatt tartották. Majd a tünetek enyhülése után haza tudott vezetni. „De gyerekek, ez borzalmas volt. Szóval én azért csináltam meg ezt a videót – nem azért, hogy most magamat sajnáltassam, hanem azért, mert nagyon-nagyon legyetek óvatosak” – figyelmeztetett Mónika.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés