ACNEWS

Ma este megtörténhet a csoda Szófiában

Szijjártó Péter / Fotó: MTI/Katona Tibor
Szijjártó Péter / Fotó: MTI/Katona Tibor
Vége a kutyakomédiának: csütörtök este 20 óra 45-től közvetíti a tévé a Bulgária-Magyarország foci Eb selejtező mérkőzést.
Hirdetés
Ad image

Már 1 pont is elég ahhoz, hogy a magyar válogatott saját jogán kijusson a jövő évi Európa-bajnokságra. Ehhez a játékosoknak a mai meccsen legalább döntetlent kell elérniük, aztán lehet ünnepelni. Mint ismert, az UEFA és a bolgár szövetség igazi balkáni hangulatot teremtve hosszú napokon keresztül szórakozott a meccs helyszínének kiválasztásával. A bizonytalanság nem használt a magyar válogatottnak, de ez a múlt.

„A Bolgár Labdarúgó-szövetség által előadott szégyenteljes és szánalmas bohózatot követően a szurkolók kizárása mellett játszik Eb-selejtezőt a magyar fociválogatott Szófiában – írta Szijjártó Péter külügyminiszter a Facebook oldalán. – Információink szerint mintegy 300 magyar szurkoló döntött úgy, hogy a zárt kapuk ellenére a helyszínre utaznak, az ő figyelmüket szeretném felhívni arra, hogy a mérkőzés kezdete előtt 17 órakor bolgár szurkolók tüntetést szerveznek a Levszki stadion előtt”.

A szurkolók biztonsága és esetleges segítségnyújtás érdekében összesen 4 konzult rendeltem az alábbi helyszínekre: egy konzul a repülőtéren, egy a stadionnál, kettő kollégám pedig a szurkolók által a közös meccsnézés helyszíneként megjelölt helyszínen fog szolgálatot teljesíteni. Vigyázzanak magukra! Hajrá magyarok!” – tette hozzá a miniszter.

Baj esetén a magyar szurkolók hozzájuk tudnak fordulni segítségért vagy az alábbi ügyeleti telefonszámot hívhatják: +359 884628866. 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés