ACNEWS

Magyar sztárok, akiket a koronavírus vitt el 2021-ben

Legendás énekes, élsportoló, vitatott múltú színész, a nemzet komédiása és egy legendás hang is köztük van.

Hirdetés
Ad image

Legendás énekes, élsportoló, vitatott múltú színész, a nemzet komédiása és egy legendás hang is köztük van.

A koronavírus azonban továbbra se kíméli az embereket, a közel két éve tartó járvány alatt közel 39.000 ember hunyt már el a betegségben Magyarországon. Számtalan magyar sztár kapta el a Covid-19-et és idén többeket le is győzött a súlyos betegség.

Sas József

A nemzet komédiásának becézett komikus 82 éves korában hunyt el, miután legyengült szervezetét megtámadta a koronavírus. A híresség még 2019-ben kapott sztrókot, élete utolsó két évét ágyhoz kötve élte. Felesége, Zsuzsa asszony a széltől is óvta, ám 2020 decemberében elkapta a fertőzést, amivel kórházba szállították. A híresség végül szívelégtelenségben hunyt el.

Fotó: MTI

Vass Gábor

A legendás szinkronszínész 65 éves korában hunyt el 2021. januárjában. A halála után pár nappal később a család is megerősítette, a karizmatikus hangú színész a koronavírus miatt hunyt el. Pályája során olyan hírességeknek adta a hangját, mint Marlon Brando, Sean Connery, Bruce Willis, Russell Crowe vagy Robert DeNiro.

Fotó: Wikipédia

Igaly Diána

Az 56 éves magyar sportlövő, olimpiai bajnok és olimpiai bronzérmes skeetlövőt idén áprilisban győzte le a betegség. 2021. április 6-án családja kérésére a Magyar Sportlövők Szövetsége közleményben tudatta, hogy koronavírusos megbetegedés miatt kórházba került. Két nappal később, 56 éves korában hunyt el. Temetése 2021. május 11-én volt Törökbálinton.

Fotó: MTI

Kóbor János

Idén novemberben példátlan tragédia érte a magyar rockzenei életet, ugyanis 78 éves korában elhunyt Kóbor János. Az Omega frontemberét hetekig kezelték kórházban. A család teljes hírzárlatot rendelt el az énekes állapotát illetően, de többen már arról pletykáltak, hogy Kóbor szervezetét megtámadta a koronavírus, ugyanis nem volt beoltva a betegség ellen és mélyaltatásban tartják. Hosszú hetek küzdelme után adta fel a harcot az énekes a kór ellen. Később megerősítették, hogy az Omega frontembere valóban a fertőzéstől hunyt el.

Fotó: TV2

Damu Roland

Tegnap érkezett tragikus hír, hogy a 47 éves színész is elhunyt. Damu az utóbbi években számos betegséggel küzdött, nehéz anyagi és egyre romló egészségügyi helyzetben élte a napjait. A hírek szerint két oltása is volt a korábban igencsak foglalkoztatott színésznek, ám a legyengült szervezetét végül a koronavírus is megtámadta.

Rajtuk kívül még számos ismert művészt is elvesztettünk, akik nem a pandémia miatt távoztak. Szerkesztőségünk nevében szeretnénk a felsorolt hírességek családjának, barátainak és mindenki másnak, aki elvesztett valakit a rettegett vírus miatt, őszinte részvétünket kifejezni és reméljük, hogy az elmúlt másfél év tragédiái után jövőre jelentősen javul a vírushelyzet és mindenkit megkímél vagy enyhe tünetekkel vészeli át a koronavírust.

Fotó: ATV

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés