ACNEWS

2024. May 04.   |   Flórián, Mónika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Már Magyarországon is toboroznak az oroszok

Mere üzlet / Fotó: Shutterstock
Mere üzlet / Fotó: Shutterstock
Nettó félmilliós fizetést, plusz jutalékot ajánl az orosz cég, azoknak a magyaroknak, akik jelentkeznek.
Hirdetés
Ad image

Ahogy arról az AcNews korábban beszámolt, a Mere orosz szupermarket hálózat, három év alatt 200 üzletet szeretne nyitni és 700 millió eurós forgalmat elérni. A versenytársaknál 20 százalékkal olcsóbb lesz, cserébe viszont az üzletekben nem polcokról, hanem raklapokról lehet válogatni a többi üzletlánchoz képest kisebb számú termékből.

A terjeszkedést nem csak tervezik, hanem már be is jegyezték a céget Magyarországon, és 11 alkalmazottal büszkélkedhetnek. A cég nettó félmillió forintos fizetésért és eladási mennyiségtől függő jutalékért keres magyarországi beszerzési menedzsereket.

„Az európai MERE szupermarket hálózat Magyarországon munkatársakat keres a Beszerzési Menedzser pozícióra. A MERE áruházak a világ 10 országban jelen vannak kifejezetten alacsony árpolitikával, ami 20%-kal alacsonyabb a piaci áraknál. Kínálatukban közel 1000 különböző termék található. Időt és pénzt takarítunk meg vásárlóinknak, mivel nem fizetnek többletet a márkákért. Az áruházak elhelyezkedése és könnyű megközelíthetősége könnyíti a logisztikai folyamatokat” – áll a Linkedinre feltöltött álláshirdetésben.

A Mere tulajdonosai egy szerbiai cégen keresztül jegyeztették be magyarországi leányvállalatukat, ami most toboroz és beszállítókat keres – írja a Telex.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés